Hoca aranıyor!

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde Cengiz Karadağ’ın istifası ardından hoca arayışına başlandı. Sarı mavililerde yeni hoca gelene kadar takım kaptan Murat Yolcu'ya emanet.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde Cengiz Karadağ’ın istifası ardından hoca arayışına başlandı. Sarı mavililerde yeni hoca gelene kadar takım kaptan Murat Yolcu'ya emanet.

KARADAĞ DÖNEMİ SONA ERDİ

Beko Basketbol Lig'inde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde Cengiz Karadağ önceki gün görevi bıraktı. Deneyimli çalıştırıcı Uşak Sportif maçı ardından istifasını yönetime sunarken, yapılan toplantı sonunda anlaşma karşılıklı olarak fesih edildi. Sarı mavililerde sezon başında göreve başlayan Cengiz Karadağ’ın ikinci Selçuk Üniversitesi kariyeri de bu fesih ile sona ermiş oldu. Karadağ, Uşak Sportif maçı ardından düzenlenen basın toplantısına da hasta olduğu gerekçesi ile katılmamıştı.

KARADAĞ'IN KARNESi

Beko Basketbol Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde Cengiz Karadağ dönemi resmen bitti. Sarı mavili takımda ikinci dönemi bu hafta itibari ile son bulan Karadağ'ın karnesi ise şu şekilde; Karadağ yönetiminde sezona geç başlayan Selçuk Kartalları 11 maçlık periyotta sadece 3 galibiyet aldı. 14 puana sahip olan sarı mavililer toplamda 860 sayı kaydederken, 989 sayı yedi. Karadağ görevi takım 13. sıradayken bıraktı.

TAKIM KAPTANA EMANET

Karadağ’ın istifası ardından ise takım çarşamba günü oynanacak Aykon Ted Ankara Kolejliler maçına kadar kaptan Murat Yolcu'ya emanet edildi. Uzun bir aradan sonra geri dönen sarı mavililerin efsane ismi takımın en tecrübeli oyuncusu. Murat Yolcu'nun yeni antrenör gelene kadar devam edecek olan hocalık görevinde kendisine Karadağ’ın da yardımcılığını yapan Barış Özcan eşlik edecek.

HOCA ARAYIŞI HIZ KAZANDI

Selçuk Kartallarında beklenilen istifanın gelmesi ardından yöneticiler de kolları sıvadı. Sarı mavili yöneticiler ligi tanıyan ve takıma ciddi katkılar sağlayacak bir hocayla anlaşmak isterken gündeme de bazı iddialar atıldı. İddialara göre sarı maviler Nihat İziç, Hasan Özdemir ve aziz Bekir gibi isimler gündemde. Ancak yöneticiler bu noktada henüz net bir gelişmenin bulunmadığını ifade ediyor.

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Ali Yenisar hoca arayışlarının devam ettiğini belirterek, “Hocamızın istifası ardından çalışmalarımıza başladık. Henüz birebir görüştüğümüz veya bir gelişmenin yaşandığı bir isim yok. Ancak bu işi en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Netlik kazanan bir durum olduğunda zaman kaybetmeden camiamızla paylaşacağız.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri