‘Hizmet bizim işimiz’

Saadet Partisi’nin Kulu Belediye Başkan Adayı Necati Eroğlu oldu

Saadet Partisi’nin Kulu Belediye Başkan Adayı Necati Eroğlu oldu. Eroğlu, “Hizmet için aday oldum. Şimdiye kadar Kululu vatandaşlar hep popülist yaklaşımlar yüzünden kaybetti. Buna dur demenin vakti gelmiştir” dedi

Saadet Partisi, Kulu Belediye Başkan Adayını düzenlediği toplantı ile kamuoyuna tanıttı. Saadet Partisi Kulu İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Konya Seçim Karargah Başkanı İsmail Aydilek, Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Turan, Saadet Partisi Kulu İlçe Başkanı İhsan Gökçe ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan İsmail Aydilek, "1989 yılında Konya’dan başlayıp, dalga dalga tüm şehirlerimizi kuşatan ve tarihe yön veren, Türkiye’ye yol gösteren efsane belediyeciliği, Milli Görüş yapmıştır. 30 Martta Kulu’da kardeşliğin, barışın, refahın, huzurun adresi Saadet Partisi’dir" dedi. 30 Mart tarihinde Kululu vatandaşların önemli bir karar vereceğini ifade eden Aydilek, "Kululu Saadet Partimizin liyakatli, dürüst ve hizmeti esas alan adayına destek verecektir. Efsane belediyecilik günlerine Kulu’dan dönüş sağlanacaktır.  30 Mart seçimlerinde ülkemize başbakan değil, ilçemize başkan seçeceğiz. Onun için 'halka hizmet hakk'a hizmet' anlayışında bir başkan seçmek gerekir" diye konuştu. Kulu'nun şu an kötü yönetildiğini ifade eden Aydilek, “Bu kötü gidişe Necati Eroğlu dur diyecek” diye sözlerini tamamladı.

POPÜLİST YAKLAŞIMDAN UZAK DURACAĞIZ

Saadet Partisi Kulu Belediye Başkan Adayı Necati Eroğlu da, Kulu'ya hizmet etmenin heyecanını yaşadığını belirterek, bu süreçte kendisine destek veren parti mensuplarına ve vatandaşlara teşekkür etti. Seçildikleri zaman laf üretmeyip, iş yapacaklarını belirten Eroğlu, "Popülist politikalarla değil, köklü proje ve hizmetler yapmaya geldik. Şimdiye kadar vatandaşlarımız hep popülist yaklaşımlar yüzünden kaybetti. Buna dur demenin vakti gelmiştir. Şimdiye kadar Kulu için kim bir çivi bile çakmışsa ona teşekkür ederim. Küçük projelerle de ilerleme katedilemiyor. Köklü projelere yapmak lazım. Milletin derdini dert edinmek gerekir. Biz milletimizin işini, aşını dert ediniyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde mülki amirlerle de görüşüp ortaya büyük projeler koyacağız. Politik olaylara girmeden nasıl hizmet ederiz diye uğraşacağız. Derdimiz bu olacak. Vatandaşlarımız Milli Görüş hizmetlerini hatırlıyor ve biliyor. Tekrar büyük hizmetlere ancak Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi kadrolarıyla ulaşırız. Seçimlerin Kulumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” sözlerini kullandı.

HÂLİD ŞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri