Hırsızlık Yaptığı Evde Yemek Yapıp Yedi, Sonrada Kanepede Uyudu

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında bir eve giren hırsızlık zanlısının evde 2 gün boyunca yemek yapıp yediği belirlendi. Zanlı soyduğu evin kanepesinde uyurken polis tarafından yakalandı.     Alınan...

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında bir eve giren hırsızlık zanlısının evde 2 gün boyunca yemek yapıp yediği belirlendi. Zanlı soyduğu evin kanepesinde uyurken polis tarafından yakalandı.

    Alınan bilgilere göre, bu sabah saatlerinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde bulunan bir müstakil eve girerek hırsızlık yapan C.Ç. (19) isimli şahsı kanepede uyurken yakaladı. Ev sahibi ile görüşen polis ekipleri, evden 2 adet bakır kazan, 1 adet bakır sini, 1 adet bakır tencere ve 600 TL değerinde elektrikli süpürgenin çalındığını tespit ederken, yapılan araştırmada yakalanan C.Ç (19) adlı şüphelinin 2 gündür bu evi mesken tutup, evde çay ve yemek yapıp yiyip içtiğini belirledi. Gözaltına alınan şüphelinin, 06 Ağustos 2014 günü Tozkoparan Zahit Mahallesi Çağlayan İlköğretim Okulu'nda da hırsızlık yaptığı tespit edildi. Emniyetteki sorgulamanın ardından mahkemeye çıkarılan C.Ç. (19) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri