Hırsızlar Kameraya Yakalandı

Ankara Çıkrıkçılar Yokuşu’ndaki iş yerlerinde hırsızlık yapan iki zanlı, bölgede bulunan güvenlik kameralarına takıldı.Altındağ Çıkrıkçılar Yokuşu’ndaki iş yerlerine giren hırsızlık zanlıları, güvenli...

Ankara Çıkrıkçılar Yokuşu’ndaki iş yerlerinde hırsızlık yapan iki zanlı, bölgede bulunan güvenlik kameralarına takıldı.

Altındağ Çıkrıkçılar Yokuşu’ndaki iş yerlerine giren hırsızlık zanlıları, güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. Son 3-4 aydır çok sayıda hırsızlık olayının gerçekleştiği Mazi Sokak’a 06 Mart Pazar günü saat 03.15 sularında beyaz bir minibüsle gelen iki zanlı, sokaktaki birçok iş yerinde hırsızlık gerçekleştirdi. Sokaktaki bazı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yakalanan zanlıların rahat tavırları dikkat çekti.

Mazi Sokak’taki dükkan sahiplerinden Yunus Kayacı, “4-5 sene önce benim dükkanıma yaklaşık 10 kez girdiler. 20-25 bin liralık malımı çaldılar. Yangından dolayı benim dükkanım yıkılmıştı. Daha sonra bir konteyner alıp işlerimi burada yapmaya başladım. Orada da yılbaşına iki gün kala benim konteynerımı yaktılar. Buradaki hırsızlarla benim dükkanımı yakan kişiler aynı kişilerdi. Yangında yaklaşık 350 bin liralık malım gitti. İlgili makamların Samanpazarı’na sahip çıkmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Hırsızların mağdur ettiği diğer iş yeri sahipleri ise, hırsızların bir türlü yakalanamamasından dert yandı. Birkaç defa iş yerlerinin önünde sabaha kadar nöbet tuttuklarını belirten esnaflar, mağdur durumda olduklarını, sorunlarına bir çözüm aradıklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri