Hindistan Süper Ligi’nde Liderlik Materazzi’ye Emanet

Hindistan Süper Ligi’nde Brezilya’lı Elano ile İtalyan defans oyuncusu Materazzi’nin forma giydiği Chennaiyin sahasında Pune City’yi 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Chennaiyin gol averajıyla liderliğe yükseldi. Ligde gol krallığı...

Hindistan Süper Ligi’nde Brezilya’lı Elano ile İtalyan defans oyuncusu Materazzi’nin forma giydiği Chennaiyin sahasında Pune City’yi 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Chennaiyin gol averajıyla liderliğe yükseldi. Ligde gol krallığı yarışında ise Elano önde giderken, Brezilyalı oyuncu maçta sakatlanarak yerini Bruno Pelissari’ye bıraktı.

Ligde en iyi performans sergiyeyen Atletico de Kolkata ile Chennaiyin rakiplerine 4 puan fark atmayı başardı. Maç sonrası Chennaiyin teknik direktörü Marco Materazzi ve Bruno Pelissari basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ligde liderliğe yükseldikleri için mutlu olduğunu dile getiren İtalyan teknik adam, kendilerine galibiyeti getiren golü kaydene Pelissari’nin hem attığı gol için hem de ortaya koyduğu performans için teşekkürü hakettiğini söyledi.

Bruno Pelissari'nin sakatlıkları ve bazı sorunları nedeniyle sezon başından beri oynayamadığını, son 3 haftadır forma giydiğini de belirten Materazzi, "Pelissari şu ana kadar sadece 3 maça çıktı. Artık takımda Elano’nun yanında o da olacak." diye konuştu.

Maçın adamı seçilen Pelissari ise yaptığı açıklamada, "Maça hazırdım. Hocamız bana şans verdi. Şansımı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Hem güzel oynayıp hem de gol attığım için çok mutluyum." dedi.

Hindistan Süper Ligi 10 Aralık’a kadar sürecek karşılaşmalar sonrası puan sıralamasında ilk 4’e giren takımlar kendi aralarında mücadele edecek. Finale yükselecek iki takım arasında oynanacak müsabaka sonrasında şampiyon takım belli olacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri