Hindistan Savunma Bakanı'ndan Pakistan’a Tehdit

Pakistan - Hindistan sınırında 4 gündür devam eden çatışmalar sebebi ile İslamabad ve Yeni Delhi arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Hindistan Savunma Bakanı Arun Jaitley, Pakistan hakkında bir bildiri yayınladı. Jaitley, "Eğer Pakistan, bu...

Pakistan - Hindistan sınırında 4 gündür devam eden çatışmalar sebebi ile İslamabad ve Yeni Delhi arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Hindistan Savunma Bakanı Arun Jaitley, Pakistan hakkında bir bildiri yayınladı. Jaitley, "Eğer Pakistan, bu saldırgan tutumuna devam ederse, Hindistan onlara altından kalkamayacak bir bedel ödetecektir.’’ ifadelerini kullandı.

Pakistan’ın bu maceracı tutumunun fazlasıyla karşılık bulacağını savunan Jaitley, ‘"Komşu ülke Pakistan, Hindistan’ın caydırıcı gücünün farkında olmalıdır.’’ uyarısında bulundu.

İki ülke arasında 4 gündür devam eden sınır çatışmalarında, Hindistan tarafından 5 kişi ölürken, Pakistan tarafından ise 13 kişi hayatını kaybetti. 18 sivilin öldüğü çatışmalar sebebi ile sınır bölgesinde yaşayan yaklaşık 30 bin insan, evlerini terk etmek zorunda kaldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri