Hilton yöneticileri gazetecilerle buluştu

Hilton Garden Inn Hotelin yöneticileri Konya basının temsilcileri ile bir araya geldi

Hilton Garden Inn Hotel’in yöneticileri Konya basının temsilcileri ile bir araya geldi. Mevlana Kültür Merkezi’nin yanında yer alan Hilton Garden Inn Konya’da düzenlenen toplantıda otel yöneticileri, otellerinin içeriklerini, konforunu, kapasitesini ve özelliklerini anlatırken; amaçlarının Konya turizmine katkı sağlamak ve Konya’nın turizm pastasından daha çok pay alması için katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Toplantıda Konya’daki basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Hilton Garden Inn Konya Genel Müdürü Aylin Güzelsoy, Satış Direktörü Selçuk Kazan ve Satış Temsilcisi Murat Tunç, Hilton Garden Inn Konya’yı anlattı. Satış Direktörü Selçuk Kazan, “Otelimizde 228 adet oda bulunmaktadır. En yeni teknoloji ile donatılmış, gün ışığı alan 110’ar kişinin ağırlanabildiği 2 toplontı odası, konferans düzeninde 475 kişi, oturma düzeninde ise 290 kişinin ağırlanabileceği bir balo salonu, 24 saat açık egzersiz odası, serinletici kokteyl ve zengin içecek seçenekleri, 24 saat her türlü ihtiyacınızı bulabileceğiniz market otelimizde mevcuttur” dedi.

OTELİN YERİ VE İÇKİ KONUSU HALEN TARTIŞILIYOR

Toplantıda Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan’ın Hz. Mevlana’nın türbesin ve Üçler Mezarlığı’nın yanında alkol tüketiliyor olmasını Konyalılar olarak kınadıklarını belirtmesi üzerine ise Hilton Garden Inn Konya Genel Müdürü Aylin Güzelsoy “Konya’ya böyle bir otel yapılacağı yönünde ilgililere bilgi verildiğinde arsa olarak mevcut binanın kurulu bulunduğu alanın gösterildiğini belirten Aylin Güzelsoy, “Otelimizde alkollü içki tüketiminin yapılıyor olması ise Hilton Otel’in uluslararası standartları olan bir otel olmasından kaynaklanıyor. Müşterilerimize bizde bazı imkanların kısıtlı olduğunu söyleyemiyoruz. Ancak, alkol tüketimi de alenen yapılmıyor” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri