Hilal Nakıboğlu, Mothercare İle İş Dünyasına Girdi

Gaziantep’in en genç kadın girişimcilerinden biri olarak iş dünyasına giren Naksan Holding ailesinden Emre Nakıboğlu’nun eşi Hilal Nakıboğlu, üretmek ve ekonomiye katma değer sağlamak istediğini ifade etti.

Gaziantep’in en genç kadın girişimcilerinden biri olarak iş dünyasına giren Naksan Holding ailesinden Emre Nakıboğlu’nun eşi Hilal Nakıboğlu, üretmek ve ekonomiye katma değer sağlamak istediğini ifade etti.

Gaziantep’te yeni hizmete girecek olan Prime Mall AVM’de Gazianteplileri bir dünya markası olan Mothercare ile buluşturmaya hazırlanan Hilal Nakıboğlu, iş dünyasının kendisi için büyük önem taşıdığını ve üretime katılırken kendi alanında istihdam sağlamak istediğini vurguladı. İş dünyasında iş kadını Hilal Nakıboğlu olarak anılmak en büyük amacımdır diyen Nakıboğlu, "Türkiye’de bir ilk olarak Demsa grubunda ilk franchise oldum. Cuma günü açılışı gerçekleşecek olan Gaziantep’in en modern ve en büyük AVM merkezlerinden birisi olan Prime Mall AVM’de bir dünya markası olan Mothercare Gaziantep şubesini açmaya karar verdim. Hazırlıklarımız tamamlandı. Çocuk ve çevre dostu bir marka olan Mothercare Gazianteplilerle buluşturmak benim için çok önemli. Başarılı olacağıma inanıyorum. Açacağım mağazada desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen eşime, kayınbabam Cahit Nakıboğlu’na, kaynanam Ferhan Nakıboğlu’na ve aileme çok teşekkür ederim." dedi.

"KAZANCIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ HAYIR İŞLERİNDE KULLANACAĞIM"

İş alanındaki mesleki kariyerini farklı sektörlerde de sürdürmek istediğini ifade eden Hilal Nakıboğlu, "En büyük ideallerimden birisi güzel bir çikolata ve şeker mağazası açmak, bundan sonraki adımda böyle bir mağaza açmak için kolları sıvayacağım. Farklı sektörlere girmek gibi önemli projelerim var bunları zaman içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyorum." diye konuştu. İş hayatında elde edeceği kazancın büyük bir bölümünü hayır işlerinde kullanmak istediğini ifade eden Nakıboğlu, "En büyük kazancımı hayır işlerinde kullanmak. Bunu başardığım zaman daha mutlu olacağıma inanıyorum." şeklinde konuştu.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri