Hikmet Çetin Ve Fethi Yaşar, Mehmet Haberal’ı Ziyaret Etti

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, Başkent Üniversitesi Hastanesi kurucu rektörü Prof.

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, Başkent Üniversitesi Hastanesi kurucu rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'ı ziyaret etti. Haberal’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Yaşar, "Bu ülkeye daha çok hizmet vereceğinize inanıyorum." dedi.

        5 Ağustos 2013 tarihinde karara bağlanan Ergenekon davası sonrası Silivri’den tahliye edilen Mehmet Haberal, Başkan Yaşar’a dava sürecinde yaşadıklarından bahsetti. Haberal, "Ülkeye hizmet gerekli. Şimdi koşma zamanı değil, maraton gerekli. Ülkemizin eksikliklerini el biriliğiyle kapatmalıyız. Tüm sıkıntılarımızı beraber çözeceğiz. Adaletsizlikleri adaletle düzeltmek hepimizin görevidir. Çok şükür ki ülkemiz var. Onun için ben Atatürk ve arkadaşlarına minnettarım." dedi.

        Birlik ve beraberlikle her zorluğun üstesinden kolaylıkla gelinebileceğine inandığını belirten Başkan Yaşar ise "Bugünlere nasıl geldiğimizi düşünerek geleceği planlamalı ve ona göre çalışmalıyız. Size karşı haksızlık da var, övgü de var. Ama çok şükür aramızdasınız. Ülkemizin sizin gibi değerlere ihtiyacı var. Yeniden tıp ve eğitim alanındaki çalışmalarınıza dönmeniz, birikimlerinizi insanlık için paylaşmanız ve bu birikimi siyasette de değerlendirmenizi çok önemsiyorum." dedi.

        HABERAL TEŞEKKÜR ETTİ

        Türk milletinin refahı ve huzuru için çalıştıklarını belirten Mehmet Haberal, Başkan Yaşar ve Hikmet Çetin’e anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti. Yaşar ise "Bize güvenildi ve inanıldı. Ülkemize sahip çıkmamız lazım. Sizi tekrar aramızda görmekten çok mutluyuz." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri