Hiddink G.Saray'ı da yaktı

Hiddink, Chelsea ile flört ederken Arda'yı da Londra'ya götürmeye hazırlanıyordu. Hollandalı'nın işi yattı; Arda apar topar Atletico Madrid yolcusu oldu; Galatasaray golü yedi
Milli Takım'ın play-off'taki ilk Hırvatistan maçıyla Euro 2012 hayallerinin sona ermesinin baş sorumlusu olarak kabul edilen teknik direktör Guus Hiddink'in Arda planı Galatasaray'ı da yaktı. İşte beş ay önce yaşanan ve milli oyuncunun Atletico Madrid'e imzasıyla son bulan transferin hikayesi... Geçtiğimiz Mayıs ve Haziran aylarında Chelsea kulübüyle flört eden ve Ancelotti'nin ayrılığı sonrasında Londra kulübünün başına geçmek için kulübün patronu olan yakın dostu Roman Abramoviç ile masaya oturan Hiddink, Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'a da "Benden haber bekleyin, hiçbir kulübe imza atmayın" dedi. Arda için Galatasaray'a resmi teklif mektubu hazırlayan Atletico Madrid'i, Hiddink'in bu vaadi yüzünden beklemeye alan Ahmet Bulut, Hollandalı teknik adamın anlaşma sağlayamaması sonrasında Chelsea defterini kapatmak zorunda kaldı.
LON DRA DEĞİL MADRİ D'E
İngiliz devi Chelsea'nin Portekizli teknik adam Andre Villas Boas ile anlaşması sonrasında Premier Lig ekibine gitme ihtimali ortadan kalkan Arda Turan için devrede olan diğer takım Atletico Madrid ile masaya oturan Ahmet Bulut İspanyol ekibiyle anlaşma sağladı. Florya'da Ağustos ayında bomba etkisi yaratan bu anlaşma öncesinde Culio'yu da Orduspor'a gönderen Galatasaray, takım kaptanını da Madrid'e uğurladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri