Hickerson Üniversite’de

Butler ve Monty Mack ile yollarını ayıran Üniversitespor, Meksikalı Hickerson ile sözleşme imzaladı. Kepez maçının hazırlıklarına devam eden temsilcimizde hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor

Uyuşturucu kullandıkları gerekçesiyle geçtiğimiz hafta gözaltına alınan Jamar Butler ve Monty Mack ile yollarını ayıran Üniversite yönetimi, bu sezon Meksika liginde Hokones UV Xalapa takımında oynayan Leroy Hickerson ile anlaşma imzaladı. Genel Menajer Murat Çetinkaya, iki yabancı oyuncu yerine ilk olarak Lorey Hickerson ile anlaşma imzaladıklarını ikinci yabancı oyuncu konusunda da araştırmaların devam ettiğini büyük olasılıkla hafta sonu oynanacak Kepez Belediyesi maçında Leroy ile birlikte yeni oyuncunun da forma giyeceğini ifade etti. Leroy’un en kısa zamanda takıma uyum sağlayacağı umut ettiğini belirten Çetinkaya; “Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol camiasını hayırlı olsun” ifadesini kullandı. Leroy Hickerson bu sezon Liga Americas’ta 17.0 sayı ortalaması, 7.3 ribaunt, 3 asist ve 3 top çalma ile oynadı.

Pınar Karşıyaka ve Casa TED Kolejliler karşılaşmasını kazanarak kümede kalmak için büyük avantaj yakalayan Üniversitespor’da gözler hafta sonu oynanacak Antalya Kepez karşılaşmasına çevrildi. Yabancı transferinin birini bitiren, bir oyuncu daha kadrosuna almak için yoğun uğraşlar veren temsilcimiz, Kepez maçını da kazanarak ligde 3’te 3 yapmak istiyor.
Genel Kaptan Murat Çetinkaya, ligde tam anlamıyla rahatlamadıklarını, kümede kalabilmek için birkaç galibiyete daha ihtiyaçları olduğunu söyledi. İki haftadır kazandıklarını, bunun takımı ayağa kaldırdığını vurgulayan Çetinkaya şunları söyledi: Biz en başından beri takımımıza güvendiğimizi söyledik. Ligden düşme gibi bir durumu kesinlikle düşünmedik. Oyuncularımızda kaliteli bir takım olduğumuzu Karşıyaka ve Casa maçlarında gösterdiler. Bundan sonraki haftalara daha umutla bakıyoruz. Kepez maçını kazanıp son haftalara doğru avantaj yakalamak istiyoruz. Ligde 3’te 3 yapmak isteyen sarı-mavililer Antalya Kepez ile Pazar günü 16:00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda karşılaşacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri