Heyecan Konya’da devam ediyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu üçüncü maçında yarın Macaristan ile karşılaşacak. Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, 17.30'da başlayacak.
A Milli Kadın Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu üçüncü maçında yarın Macaristan ile karşılaşacak. Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma,  17.30'da başlayacak. Ay Yıldızlılar, gruptaki ilk maçında Bulgaristan'ı Konya'da konuk etmiş ve karşılaşmadan 76-67'lik galibiyetle ayrılmıştı. Grubundaki ikinci maçında deplasmanda Finlandiya ile karşılaşan A Milli Kadın Takım, bu maçı da 74-60'lık skorla kazanmayı başarmıştı. Millilerin yer aldığı C Grubu'nda oynanacak bir diğer karşılaşmada Finlandiya evinde Karadağ'ı konuk edecek ve karşılaşma TSİ 18.00'da başlayacak.
Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi üyesi ve Konya İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu, Şehrimizde bugün yapılacak olan Türkiye- Macaristan Bayanlar Milli maçına ilgi bekliyor ve bu tür organizelere sürekli aday olduklarını, bu nedenle de halkımızın ilgi göstermesini diliyor. Alper Arıkoğlu milli maçlarla ilgili şunları söyledi: A Milli Bayan Takımımızın da mücadele ettiği 2011 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri heyecanı Konya’da devam ediyor. hazırlıklarını 20 Temmuz’dan bu yana Konya’da sürdüren Ay-Yıldızlılarımız, C Grubu’ndaki üçüncü maçında bugün 17.30’da Macaristan ile yapacak.. Bayan Milli Takımımız için büyük önem taşıyan karşılaşma, Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak” diyen Alper Arıkoğlu Bayan Milli Takımımızın oynadığı maçlarla, yapılacak maçların proğrumanıda şöyle açıkladı:
Millilerimiz, gruptaki ilk maçında Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Bulgaristan’ı 76- 67 yenmiş, ikinci maçında da Finlandiya’yı deplasmanda 74- 60 mağlup etmişti.
A Milli Bayan Takımımızın yer aldığı C Grubu’nun kalan maç programı:
11 Ağustos Çarşamba: 17:00 Finlandiya-Karadağ, 17:30 TÜRKİYE-Macaristan (Selçuklu Belediyesi Spor Salonu).14 Ağustos Cumartesi: 18:00 Bulgaristan-Finlandiya, TSİ 21:00 Karadağ- TÜRKİYE, 17 Ağustos Salı: TSİ 18:00 Bulgaristan- Türkiye, 20:00 Karadağ-Macaristan. 20 Ağustos Cuma: 16:30 Macaristan-Bulgaristan, 18:00 TÜRKİYE-Finlandiya (Ahmet Cömert Spor Salonu).23 Ağustos Pazartesi: 17:00 Finlandiya-Macaristan, 18:00 Bulgaristan-Karadağ. 26 Ağustos Perşembe: TSİ 18:00 Macaristan- TÜRKİYE, 20:00 Karadağ-Finlandiya. 29 Ağustos Pazar: 17:00 Finlandiya-Bulgaristan, 17:30 TÜRKİYE-Karadağ (Selçuklu Belediyesi Spor Salonu)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri