Heyecan dorukta

PTT 1. Lig'de sona doğru geri sayım sürerken, ilk 6 için mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, hafta sonunda oynanacak olan Manisaspor maçına odaklandı.

PTT 1. Lig'de sona doğru geri sayım sürerken, ilk 6 için mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, hafta sonunda oynanacak olan Manisaspor maçına odaklandı. Futbolculara verilen 2 günlük izin bugün sona eriyor. Haftanın ilk çalışması bugün yapılacak

Torku Konyaspor’da gözler, ligde kalan son 3 maça çevrildi.. Hedef: en az 7 puan.. Manisa maçı hazırlıkları bugün başlayacak. Tecrübeli futbolcu Şenol Akın, play-off adına, Karşıyaka maçını kaybetmemelerinin iyi olduğunu söyledi..

Ligin 31. haftasında, İzmir deplasmanında Karşıyaka ile karşılaşan yeşil-beyazlılarda iki günlük izin bugün sona erecek ve Manisaspor maçının hazırlıkları öğleden sonra yapılacak antrenmanla başlayacak. Takımda sakat olan Ali Dere, Semih, Deniz, erkan Sekman ve Semih dışında eksik yok..  Ligde ilk 6 mücadelesi veren Karşıyaka karşısında, özellikle ilk yarıda kontrollü futbol oynayan ve ikinci yarıda üstünlüğü rakibe kaptırarak 1 puana razı olan Torku Konyaspor’da, son 3 maçın hedefi, en az 7 puan olarak belirlendi.. Bu hafta Manisaspor’u konuk edecek olan Kartallar, 33. hafta Şanlıurfa deplasmanına çıkacak.. Konyaspor, perdeyi ise, iç sahada Ankaragücü maçıyla kapatacak.

YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR

Torku Konyaspor yönetim kurulu, İzmir deplasmanında takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle. ”Torku Konyaspor'u, İzmir deplasmanda Karşıyaka ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı PTT 1. Lig 31. hafta maçında yalnız bırakmayarak 90 dakika boyunca destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.”

ŞENOL AKIN: İYİ SONUÇ

Torku Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından Şenol Akın, Karşıyaka karşısında galibiyeti hak edecek oyun oynamamalarına rağmen sonuca gidecek pozisyonları bulduklarını, net bir gollerinin verilmediğini ve bunun da maçın sonucuna direkt etki ettiğini söyledi.  Şenol Akın, play-off iddiasının devam etmesi adına rakibe karşı kaybetmemenin iyi bir sonuç olduğunu belirterek, play-off yolundaki  rakiplerinden biriyle deplasmanda zorlu bir maça çıktıklarını dile getirdi. Şenol Akın, açıklamasını şöyle sürdürdü.

"4 maçlık galibiyet serimizi devam ettirmek için bizim adımıza önemli bir maçtı. Daha önceki maçlara bakıldığında istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıttığımızı söyleyemeyiz. Güzel bir golle öne geçtik. İkinci yarının başında attığımız nizami golün niye iptal edildiğini açıkçası bizde anlayamadık. Bu pozisyonun hemen ardından duran bir topta kalemizde golü gördük. Son dakikalarda Recep ile yakaladığımız fırsatı değerlendirebilsek kazanabilirdik. Ama olmadı. Futbolda bunlar var. Sonuçta rakibimizin bizi geçmesine izin vermedik. 3 maçımız kaldı. Bu maçları bizi play-off'a taşıyacak sonuçlarla geçeceğimize inanıyoruz. Sahamızda oynayacağımız Manisaspor karşılaşmasını kazanarak avantajımızı devam ettirmek istiyoruz."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri