Heyecan artıyor

Süper Amatör Lig'de 19.hafta maçları sona erdi. Ligde haftayı Selçukspor lider tamamlarken Ereğlispor ise zirve takibini sürdürdü. Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Kulu Belediyespor Beyşehir Belediyespor'un üstüne çıkarak ligde kalma adına

Bölgesel Amatör Lig'e yükselme adına yarışın devam ettiği Konya Süper Amatör Lig'de 19.hafta maçları tamamlandı. Haftayı Selçukspor lider tamamlarken Ereğlispor ise zirve takibini sürdürdü. Haftayı Beyşehir Belediyespor ise bay geçti. Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Kulu Belediyespor Beyşehir Belediyespor'un üstüne çıkarak ligde kalma adına önemli bir galibiyet elde etti.

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA

Süper Amatör Lig'in 19.hafta maçında ligde şampiyonluk mücadelesi veren Selçukspor, Dumlupınar Sahası'nda Selçuklu Belediyespor'u ağırladı. Selçukspor rakibini 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bıraktı. Selçukspor'a 3 puanı getiren golleri Mustafa Yıldırım ile Halil Candemir kaydetti. Selçuklu Belediyespor'u 2-0 yenerek ligde şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bırakan Selçukspor, aldığı galibiyetle puanını 37'ye yükseltti. Selçuklu Belediyespor ise 30 puanda kaldı. Ligin 20.haftasında Selçukspor, Beyşehir Belediyespor'a konuk olurken Selçuklu Belediyespor ise evinde Kulu Belediyespor'u ağırlayacak.

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Konya Süper Amatör Lig'de lider Selçukspor'un takibini sürdüren Ereğlispor bu hafta deplasmanda Seydişehir Belediyesi Sanayispor'a konuk oldu. Ereğlispor mücadeleyi 3-1 kazanan takım oldu. Ereğlispor'a galibiyeti getiren golleri Buğra, İbrahim ve Gökhan Soylu kaydetti. Ereğlispor, Seydişehir karşısında aldığı galibiyetle puanını 39'a yükseltirken Seydişehir Belediyesi Sanayispor ise 21 puanda kaldı. Ereğlispor, bu haftayı maç oynamadan bay geçerken Seydişehir Belediyesi Sanayispor ise Karapınar Belediyespor'a konuk olacak.

KULU'DA UMUT DEVAM EDİYOR

Ligde kalma mücadelesi veren Kulu Belediyespor evinde Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u ağırladı.  Maça hızlı başlayan Kulu Belediyespor Cisse'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Ç.Çumra Belediyespor bu gole Murat Tutku Kaya ile  karşılık verdi.  Salim Kökçek ile tekrar öne geçen Kulu ilk yarıyı da önde kapatmış oldu.İkinci yarıda mücadelesini etkin bir şekilde sürdüren ev sahibi ekip maçın sonlarına doğru Kemal Oylum ile bir gol daha buldu ve  maçtan 3-1 galip ayrıldı ve altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.Ayrıca maçta Ç.Çumra Murat Tutku Kaya'nın ayağından birde penaltı kaçırdı.Kulu Belediyespor, bol pozisyonlu ve seyir zevki yüksek bu maçı kazanarak ligde kalma adına dev bir adım atmış oldu. Kulu, puanını 14'e çıkarak  Beyşehirspor'un üstüne çıktı.Ç.Çumra Bld.Spor ise 17 puanda kaldı.

KADINHAN'NDA YÜZLER GÜLMEDİ

Saiteli Kadınhanı Belediyespor, 15 Temmuz Şehitleri Stadyumu'nda Muhasebe Gençler'i ağırladı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Saiteli Kadınhanı Belediyespor'un golünü Barışhan Taşar atarken konuk takım Muhasebe Gençler'in golünü ise Sertaç attı. Bu sonuçla Kadınhanı Belediyespor puanını 29'a yükseltirken Muhasebe Gençler ise puanını 20'ye yükseltti. Kadınhanı Belediyespor bu hafta Çumra Belediyespor'a konuk olurken Muhasebe Gençler ise evinde Bozkır Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

BOZKIR YENİDEN DİRİLDİ

Ligde kalma mücadelesi veren bir diğer takım olan Bozkır Gençlerbirliği evinde Karapınar Belediyespor'u ağırladı. Mücadeleyi Bozkır Gençlerbirliği 3-2 kazandı. Ev sahibi ekibin golleri Ömer Leylek ve Ali Ceylan (2)  kaydederken Karapınar'ın golleri Ahmet Güven ve Tevfik Yıldız'dan geldi. Bu sonuçla Bozkır Gençlerbirliği puanını 10'a yükseltti. Bozkır Gençlerbirliği gelecek hafta Muhasebe Gençler'e konuk olurken Karapınar Belediyespor ise Seydişehir Belediyesi Sanayispor'u ağırlayacak.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri