Heyecan Adalet Parkı'nda devam edecek

Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Konya Bisiklet İl temsilciliği işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen Ödüllü Düz Bisiklet yarışlarının 3. etabı Adalet Parkı Çevresinde yapılacak

Geçtiğimiz haftalarda Karkent Pazaryeri ve Büyüksinan Pazar Market alanında yapılan yarışların 3. etabı Adalet Parkı çevresinde yapılacak. Her hafta yoğun bir katılımın gerçekleştiği yarışların 3. etabına da yoğun bir katılım bekleniyor. İki hafta daha sürecek yarışmalar sırasıyla Adalet Parkı ve Olimpiyat Parkında yapılacak. Yarışlar erkeklerde 0-8, 9 – 13, 14 yaş üstü, bayanlarda ise 0 – 10 ve 9 – 11 yaş olmak üzere 5 kategoride yapılacak yarışların ardından dereceye giren sporculara bisiklet, eşofman takımı ve saat olmak üzere çeşitli hediyeler verilecek.  
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, erkeklerde 0-8, 9 – 13, 14 yaş üstü, bayanlarda ise 0 – 10 ve 9 – 11 yaş olmak üzere 5 kategoride yarışların yapılacağını belirterek tüm sporculara başarılar diledi. Konya’nın düz bir alan olduğunu dile getirten Hançerli, amaçlarının bisiklet sporunu biraz daha yaygınlaştırmak olduğunu söyledi. Başkan Hançerli, Büyükşehir Belediyesi ve Karatay Belediyesi olarak bisiklet yollarının artırılması noktasında üzerine düşeni yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi.
Yarışmacılar hediyelerden çok spor ile ilgili bir organizasyonda yer almanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; sonuncu ya da birinci olmanın değil; yarışma atmosferinde bulunmanın verdiği keyfin önemli olduğunu belirttiler. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ ye düzenlenen yarışlar için teşekkür eden yarışmacılar önümüzdeki yıllarda da organizasyona katılmak istediklerini dile getirdiler.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri