Hesap zamanı

Torku Konyaspor’un bugün sahasında karşılaşacağı rakibi Sanica Boru Elazığspor sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı.

Torku Konyaspor’un bugün sahasında karşılaşacağı rakibi Sanica Boru Elazığspor sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı. Sezonun 2. yarısında müthiş bir çıkış yakalayan Yeşil-beyazlılar küme düşme hattından kurtulmak isteyen rakibini yenerek hem rövanşı almak hem de alt sıralarla bağını tamamen koparmak istiyor. 

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor sezonun 21. hafta maçında bugün sahasında Sanica Boru Elazığspor’u konuk edecek. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken, maçın dördüncü hakemi Alpaslan Dedeş. Kartal'da Ali turan'ın dışında eksik yok.  Torku Konyaspor’un rakibi Sanica Boru Elazığspor sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı. Sezonun 2. yarısında müthiş bir çıkış yakalayan Yeşil-beyazlılar küme düşme hattından kurtulmak isteyen rakibini yenerek hem rövanşı almak hem de alt sıralarla bağını tamamen koparmak istiyor.

TORKU KONYASPOR EVİNDE GÜÇLÜ
Torku Konyaspor 20 haftası geride kalan 2013-2014 sezonunda sahasında gösterdiği performansla ön plana çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı 10 maçta 7 galibiyet 3 yenilgi alarak en fazla puanı iç sahada topladı.  Son haftalarda rakiplerine karşı oynadığı futbolla adından söz ettiren Torku Konyaspor iç sahadaki performansını ve son haftalardaki güzel oyununu Elazığspor karşısında da devam ettirmek istiyor. Torku Konyaspor bu maçtan alacağı puan yada puanlarla alt sıralardan daha da uzaklaşacak.    

GAKGOŞLAR DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon dış sahada sadece Kayserispor'u mağlup etmeyi başaran Elazığspor,  bugün oynayacağı Torku Konyaspor maçını kazanarak deplasmandaki 169 günlük galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.
Ligin 3. haftasında 31 Ağustos 2013'te Kayserispor'u dış sahada 3-1 mağlup eden ve bu galibiyetin ardından deplasmanda yaptığı 7 maçtan puansız ayrılan Elazığspor, bugün Torku Konyaspor'a konuk olacak. Ligde deplasmanda 169 gündür galibiyet sevinci yaşayamayan Elazığ ekibi, bugünkü maçı kazanarak taraftarına uzun bir aradan sonra dış sahada 3 puan armağan etmek istiyor. Bu sezon dış sahada yaptığı 9 maçın 1'inden galibiyetle, 8'inden mağlubiyetle ayrılan Gakgoşlar, bu maçlarda rakip fileleri 7 kez havalandırdı, kalesinde ise 28 gole engel olamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri