"Herkes şikayetçi ama kimse sorumluluğu üzerine almıyor!"

Çarpık yapılaşma, denetimsizlik ve betonlaşmanın depremde ölümleri artıran faktör olduğuna dikkat çeken Çelik, “ Bu durumda herkes şikâyetçi olmasına rağmen kimse sorumluluğu üzerine almak istememesi de gariptir" dedi.

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, 8 Kasım 2020 tarihinde yapılacak olan Saadet Partisi Selçuklu 6. Olağan Kongresi öncesi, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Çelik, İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başladı. Çarpık yapılaşma, denetimsizlik ve betonlaşmanın depremde ölümleri artıran faktör olduğuna dikkat çeken Çelik, “ Bu durumda herkes şikâyetçi olmasına rağmen kimse sorumluluğu üzerine almak istememesi de gariptir. Rant merkezli yapılaşmayı bırakmadan bu problemlerin çözebileceğimizi düşünmüyorum. İleri ki günlerde Selçuklu ilçemiz ile alakalı yapılaşma ve imar konusunda açıklamalar yapacağız” dedi.

ÇARPIK DÜZEN VE ADALETSİZLİĞE DUR DİYORUZ

“Arkadaşlarımız ile bu konu hakkında Selçuklu özelinde çalışmalar yapılmaktadır. bir rapor halinde halkımızla sizin aracılığınızla paylaşacağız” diyen Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bilindiği üzere mili görüş hareketi yarım asrı devirmiş ülkemize fevkalade önemli hizmetler yapmış şampiyonlukları olan siyasi bir harekettir. 1969 yılında Erbakan hocamız ve idealist gençlerin bir araya gelerek ülkemizdeki ve dünyadaki çarpık düzene, adaletsizliğe, zulme ve paylaşım dengesizliğine dur demek için yola çıkmışlardı. Bunun karşısında adil paylaşımcı gücü hak sebebi saymayan yeni bir dünya projesini ortaya koyarak başta ülkemizde olmak üzere bütün dünya ya duyurmuşlardı. Ve bu uğurda gece gündüz demeden canla başla 40 yılı aşkın süre ile çalışmışlardı. Bu süre zarfında 4 tane partisi kapatılmış 5. partisi olan Saadet Partisi kurulmuştu. Erbakan hocamız liderliğinde kurulan ve son nefesine kadar saadet partisi genel başkanlığı yapmış ve bizlere şu ilkeleri ve hedefleri koymuştur. Bu hedefler, Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’dır. Bu hedefler çerçevesinde milli görüşün son temsilcisi Saadet Partimiz kendi ilkeleri uygulamak için çalışmaktadır.”

ÇELİK'TEN 6. OLAĞAN KONGREYE DAVET

Savaş değil barış, çatışma değil diyalog, çifte standart değil adalet, üstünlük değil eşitlik, sömürü değil adil düzen, baskı ve tahakküm değil insan hakları, hürriyet ve demokrasi istediklerine vurgu yapan Çelik, “Bu prensipler ışığında dünyada ülkemizde şehrimizde ve ilçemizde halkımıza hizmet etmek için çalışan Saadet Partimiz ilk günkü heyecanı ile faaliyetlerine devan etmektedir. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Selçuklumuzda da güçlü bir teşkilatı olan saadet partimiz, yaşanabilir Selçuklunun inşasını gerçekleştirecek yeni kadrosu ile halkımızın karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır. Bunun için 8 Kasım 2020 tarihinde yapacağımız 6. Olağan Kongremizin ilanı için siz değerli basın mensuplarımızı davet etmiş bulunmaktayız. Kongremiz pazar günü saat 12.00’de, Bayır Diamond Hotel’de gerçekleştirilecektir. Halkımızla kucaklaşamamanın burukluğu ile gerçekleştireceğimiz kongremizi, teknolojiyi aracılığıyla da canlı yayınlar ile Selçuklu Hemşehrilerimizle bulaştıracağız. İnşaallah hep birlikte bu heyecanı yaşayacağız” şeklinde konuştu.

EYYÜB KARAKUZU-MELEK YILDIZ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri