Herkes sabırlı olsun

Çınar: Artık kendi sahamızda da almak istiyoruz. Yakalayacağımız bir seri sonrasında puan cetvelinde nerelere geleceğimizin farkındayız. Bu nedenle sahamızda 1461 Trabzon maçına büyük önem veriyoruz.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Bucaspor maçından 3 puanla ayrılarak sezonun ikinci yarısına moralli başladıklarını ve tek düşüncelerinin deplasman galibiyetlerini iç saha maçlarında da tekrarlayarak Süper Lig hedefine ulaşmak olduğunu söyledi. Çınar transferde takıma gerçek anlamda katkı sağlayacak oyuncuları kadroya katmak istediklerini ve yaşanan gecikmenin tek nedeninin bu olduğunu ifade etti.Faydalı bir kamp döneminin ardından çıktıkları Bucaspor karşısında Torku Konyaspor'un, ilk yarıda bıraktığı yerden galibiyetlerine devam etmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Bucaspor bu ligin kaliteli ve kendi sahasında başarılı sonuçlar alan takımlarından. Rakibimize pozisyon vermeden, pozisyonlar bularak ve çok iyi oynamasakta iyi mücadele ederek önemli bir engeli kayıpsız geçtik. Teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik diyoruz. Deplasmanda aldığımız galibiyetleri artık kendi sahamızda da almak istiyoruz. Yakalayacağımız bir seri sonrasında puan cetvelinde nerelere geleceğimizin farkındayız. Bu nedenle sahamızda 1461 Trabzon ile oynayacağımız karşılaşmaya büyük önem veriyoruz. Hem zirve yolundaki rakibimizi yenerek puan farkını azaltmak hem de iç sahada uzun zamandır devam eden kazanamama serisine son vermek istiyoruz. Bu zorlu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer konusunda yapılan eleştirilere de değinen  Çınar, "Kamp döneminde birçok yabancı oyuncunun denendiği başta olmak üzere birçok yanlış bilgi ve bunun getirdiği bir bilgi kirliliği var. Kampta sadece Ortega Deniran isimli oyuncu takımımızla birlikte çalıştı ve teknik heyetimizin verdiği rapor sonrasında yeterli görülmediği için sözleşme imzalanmadı. Bu isim dışında kampa gelen ve denenen oyuncu yok. Transferini düşündüğümüz isimlere tekliflerimizi yaptıktan sonra oyuncunun fiyatında ve kulübünün istediği bonservis bedelinde fiyat artışlaı yaşandığı için transferlerin gerçekleşmesi biraz zaman aldı. Talip olduğumuz oyuncular transfer yapmak için kadromuza katmak istediğimiz değil, gerçek anlamda takımıza katkı sağlayacak isimler. Böyle olunca da hata yapmamak adına daha dikkatli davranmak zorundayız. Transfer konusunda önümüzdeki süre belli. Bu süre içerisinde kadromuzda birkaç oyuncuyu dahil edeceğiz. Herkes biraz sabırlı olsun ve transfer konusu üzerinden yıpratma politikası izlemeyi bıraksın" diye konuştu.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor’da, 1461 Trabzon ile oynanacak maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapılıyor. Yabancı oyuncu transferinde ise görüşmeler sürüyor. Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda çabukluk, dayanıklılık, teknik-taktik çalışmaları yapan Kartal’da Cumartesi akşamı içi sahada oynanacak 1461 Trabzon maçı öncesi moral süper.   25 puanla 9. sırada yer alan ve ilk 6 şansını artıran, gözünü ilk 2’ye diken yeşil-beyazlı takımda, genç  futbolcu Onur dışında sakat yok. Kırmızı kart cezalısı Atilla ise cezasını bu hafta tamamlayacak.  Konyapor’da, Trabzon maçının son çalışması  Cuma günü gerçekleştirilecek ve takım tesislerde kampa alınacak.

Öte yandan, Torku Konyaspor’da ismi açıklanmayan bir veya iki yabancı oyuncu transferi konusunda görüşmeler sürdürülüyor.. Yapılan açıklamaya göre, bu transferlerden en azından birinin bir an önce bitirilmesi planlandığı öğrenildi. Bu futbolculardan birinin kaleci Pawelek olmadığı da kaydedildi. Her ikisinin de oyuncu ve direkt takımda yer alabilecek kapasitede olduğu ileri sürüldü.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri