Herkes Konyalı Latife teyzeyi konuşuyor

Hollanda'nın Deventer kentinde oğlunun fırınını işleten Konyalı Latife Peker, iş yerini soymak için gelen satırlı soyguncuyu toz bezi ile kovaladı.

Hollanda'nın Deventer kentinde oğlunun fırınını işleten Konyalı Latife Peker, iş yerini soymak için gelen satırlı soyguncuyu toz bezi ile kovaladı. Peker'in soyguncu ile yaşadığı arbede güvenli kameralarına yansıdı. Video hem Türkiye hem Hollanda basınında gündem oldu. Latife teyze ülkede kahraman ilan edildi.

İşte o anlar:

Hollanda'da görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Deventer kentinde yaşayan Konyalı Latife Peker (48), oğlu ile birlikte fırın işletiyor. İş yerindi müşteri kalmamasını bekleyen hırsız esnada dükkâna girdi ve Peker, fırına elinde satır ile giren soyguncuyu ilk gördüğünde biraz afallasa da toz bezi ve camsil ile püskürttü.

O anlar güvenlik kamerasına yansırken Latife Peker, yaptığı hareketle ülkede 'cesur anne' ilan edildi. Peker'e çok sayıda destek mesajı yağdı. Görüntülerde cesur fırıncı, hırsıza elindeki bez ve temizlik malzemeleri ile vurmaya başlayınca neye uğradığını şaşıran satırlı saldırgan, bir müşterinin de fırına girmesiyle çareyi kaçmakta buluyor.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri