Herkes için değil, bazıları için CHP var

HAS Parti Konya milletvekili adayları Mustafa Necati Özkan, Fahri Eken, Mevlüt Cihat Şahin, Yavuz Sözer ve il başkan yardımcısı Mehmet Kuşdemir Çumra ilçesinde destek turlarını sürdürdü

Burada halkın sorunlarını dinleyen adaylar çözüm önerilerini anlattı.

HAS Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Necati Özkan ziyaret esnasında yaptığı açıklamada muhalefet partilerini sert bir dille eleştirdi. Özkan, “AK Partinin bu derece az yıpranmasının sebebinin muhalefet partileridir. Sadece kürsü muhalefeti yapıyorlar. Bu ülkenin sorunlarını iktidarın yapamadıkları söyleyemiyorlar çünkü kendilerinin bir çözüm önerileri yok. Anca laf kalabalığı küfürler hakaretlerle suni gündemi diri tutuyorlar” dedi.

Ana muhalefet partisi ve liderini eleştiren Mustafa Necati Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu’ nun bazı söylemlerinde Numan Kurtulmuş’u 2 yıl geriden takip ettiği belirtti. ÖZKAN “Kılıçdaroğlu’nun bazı söylemlerinde projelerinde Genel Başkanımız Numan Kurtulmuştan Alıntılar yapmaktadır. Aile Sigortası, ‘Firavunlaşmayacağım’ demesi bunlardan bazılarıdır. Ama alıntı yaparken tam manası ile alıntı yaparsa daha iyi olur. Kaynak Kemal diyerek siyasi espri malzemesi olmaz. Çünkü bizim yapmış olduğumuz her çalışmanın kaynağı çalışmayla beraber beyan edilmektedir” dedi. CHP’nin anayasa mahkemesine açtığı davayı da eleştiren Özkan, “Bu CHP hiç değişmeyecek hala orta çağ bağnazlığından kurtulamadılar. Buradan CHP li yöneticilere soruyorum; Neden imam hatipliler ve açık lise mezunları polis olamasın bunun mantıklı bir açıklamasını yapmaları gerekmektedir. Özgürlükleri ve refahı geliştireceğiz diyenler, ETÖ davasında haksızlık yapıldığını iddia edenler neden böyle bir eyleme girip kendileriyle çelişirler. Bunları anlamak cidden çok zor. Demek ki Herkes için değil Bazıları için CHP varmış” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri