"Her yöreden ürünü müşterimize sunuyoruz"

Şubat ayında babası ile birlikte Kızılkaya AVM’de açtığı dükkanla organik ve yöresel lezzetleri vatandaşlarla buluşturan Ahmet Ziya Özetçi, evlere doğal gıdaları ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor

‘Elit Organik Yöresel Lezzetler’ ismiyle açtıkları yöresel ürün dükkanının tüm her şeyi ile doğal gıdalardan oluşmasına özen gösterdiklerini kaydeden Ahmet Ziya Özetçi, “Yöresel ürünleri vatandaşşlarımıza sunduğumuz dükkanımızda alışılmış mandıraların dışında bir tasarımla hizmet veriyoruz. Dükkanımız tasarımı itibariyle daha çok İstanbul’daki Mısır Çarşısı’nı ve Antep’teki tarihi dükkanları anımsatıyor” şeklinde konuştu.

SOFRALARDA DOĞAL OLANA DÖNÜŞ VAR

İnsanlarda doğal gıdalara ve yöresel lezzetlere bir dönüş olduğunu belirten Ahmet Ziya Özetçi, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Beklediğimiz ilgiyi görüyoruz. Özellikle bu sektörde insanların güven duyması önemli. Biz ise en kaliteli ürünleri müşterimizle buluşturuyoruz. İnsanlarda da doğallığa ciddi bir dönüş ve ilgi var. Biz kendi evimize ne alıyorsak, kendi evimizde ne yiyorsak dükkanımızda da onu satışa sunuyoruz. Köy ile şehir arasında birleştirici bir köprüyüz. Köylerde üretilen doğal ürünleri şehirdeki insanlarla buluşturuyoruz. Dükkanımızda Türkiye’nin her yöresine ait ürünler var. Öyle ki ürünlerimizin yüzde 95’i kendi yöresinden gelir. Hepsi doğal ve organiktir. Bugün peyniri Kars’tan, pestili Malatya’dan, Zeytin’i İzmir’den, tereyağı Trabzon’dan, sucuğu Kayseri’den, balı Sivas’tan, salçayı Antep’ten ve daha birçok ürünü kendi yöresinden getirmekteyiz. Biz ürünlerimize güveniyoruz ve insanların buraya gelerek bunu tecrübe etmelerini istiyoruz. Bunun yanında müşterilerimizden de güzel geri dönüşler alıyoruz.”

EYYÜB KARAKUZU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri