Her takımı yenebiliriz

4 yıl aradan sonra tekrar yükseldiği Beko Basketbol Ligi'nin tozunu attıran Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin Basın sözcüsü Tunahan Turhan ligde yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi.

4 yıl aradan sonra tekrar yükseldiği Beko Basketbol Ligi'nin tozunu attıran Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin Basın sözcüsü Tunahan Turhan ligde yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi. 4 maçın ikisini kazanmalarına rağmen giderek yükselen bir grafikleri olduğunu söyleyen Turhan, “Evimizdeki bütün maçları kazanmak istiyoruz” dedi

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi önceki gün oynanan karşılaşmada ligin güçlü ekiplerinden Türk Telekom'u 90-83 mağlup etmeyi başararak büyük bir başarıya imza attı. Ligdeki 4. maçından 2. galibiyetini alan Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin Basın Sözcüsü Tunahan Turhan takım olarak çok iyi oynadıklarını ve önemli bir takımı mağlup etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

4'TE 4 YAPABİLİRDİK

Ligde 4. haftayı geride bıraktıklarını hatırlatan Turhan, “Beşiktaş maçının ilk iki periyodu ve diğer 3 maçın tamamında iyi oynayan ve rakibine oranla daha iyi bir performans ortaya koyan taraf bizdik. Tofaş maçını konuşma bile istemiyorum. Biz hala o maçı kazandığımız düşünüyoruz. Oynadığımız 4 maçı da kazanabilirdik. Ama Türk Telekom maçı bizim için çok önemli bir galibiyet oldu” dedi.

TELEKOM BİZDEN ÇOK DAHA GÜÇLÜ

Türk Telekom takımının Selçuk Üniversitesi'ne göre çok daha güçlü bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Turhan, “Sadece Kerem Tunçeri’ye milyonlar verdiler. Ama demek ki bu kadroyla parayla olmuyor. Geçen hafta oynadığımız ve elimizden alınıp rakibe hediye edilen Tofaş maçının moral bozukluğu vardı üzerimizde. Bunu hırsa dönüştürdük. Rakip ne kadar güçlü olursa olsun o hırsla mağlup etmeyi başardık” ifadelerini kullandı.

YÜKSELEN BİR GRAFİĞİMİZ VAR

Oynadıkları ilk 4 maçta hem kişisel performanslar bakımından hem de takım oyunu anlamında giderek yükselen bir grafikleri olduğunu söyleyen Turhan, “Bakıyorsunuz Sean Willams daha önce maçlara göre iyi yaptığı her şeyi yapmaya devam ederken bir de önceki maçlarda yapamadığı sayı eksikliğini de gideriyor. Curtis Millage çok fazla sayı atmamasına rağmen harika bir savunma yapıyor. Fatih Solak tartışılan bir oyuncuyken süre alıyor ve faydalı işler yapıyor. Yunus Akçay'ın özgüveni yerine geliyor dış atışlarda daha fazla isabet buluyor. Bütün oyuncularımızın performansında in küçük gerileme yok. Sürekli ileriye doğru gidiyoruz. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız” deyi konuştu.

YENİLSEK DE BAŞIMIZ ÖNE EĞİLMEYECK

Önümüzdeki hafta deplasmanda Banvit ile karşılaşacaklarını hatırlatan Turhan, “Yine çok güçlü bir takım ile oynayacağız. Kaybedebiliriz. Ama sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Yenilsek de başımızın öne eğilmeyeceğini düşünüyorum. Bu takım ligdeki bütün takımları yenebilecek güçte” dedi.

TARAFTARIN KATIKISI BÜYÜK

Türk Telekom maçında salonu dolduran ve takımı yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür eden Basın Sözcüsü Turhan, “Taraftarlarımız salonu doldurdu. Gerekli yerlerde takıma büyük destek verdiler. Ufak tefek organizasyon eksiklerimiz var. Bununla ilgili yeni bir proje başlattık. Gelecek haftalarda taraftarlarımızı daha da ateşli bir desteğe itecek organizasyonlarımız olacak. Taraftarlarımız bizden desteklerini esirgemesin. Her şey daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri