Her şey çocuklar için

Neşe Erberk Anaokulu öğretmenleri ve öğrenci velileri, Rixos Otelde düzenlenen kaynaşma kokteylinde bir araya geldi.
Velilerle öğrencilerin durumunu konuşan Neşe Erberk, eğitim kurumlarında öğrencilerin en iyi şartlarda ve en doğru eğitimi alarak yetiştirildiklerini ifade etti. Bugünün çocuklarının geleceğin umutları olduğunun bilincinde olduklarını ve bu nedenle de çocukların hem fiziksel, hem de zihinsel gelişimleri için özenle çaba harcadıklarını dile getiren Neşe Erberk, “Çocuklarımız, bizim gelecekteki umutlarımız. Onların iyi eğitilmiş, gelişmiş ve sağlıklı olması demek, geleceğimizin sağlam temellere oturtulmuş olması demektir. Bu nedenle yaptığımız tüm çalışmalar öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim almasına yöneliktir” diye konuştu.
Öğrenci velileri ile karşılıklı sohbet eden Neşe Erberk, velilerden gelen önerileri dinlerken, onların yönelttiği sorulara da cevap verdi. Çocukların iyi yetişebilmesi için bilgilendirici eğitim çalışmalarının yanı sıra yiyip içtiklerine de dikkat edilmesi gerektiğini kaydeden Neşe Erberk, “Çocuklarımızın sağlıklı ve düzenli beslenmesi için özel bir çaba harcıyoruz. Vücutları için gerekli olan tüm besin değerlerini alabilmeleri için düzenli bir beslenme tarifesi uyguluyoruz. Geleceğimizin umudu olan çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesini sağlamak hepimizin görevidir” ifadelerini kullandı.

Neşe Erberk Anaokulu Müdürü Fevziye Likçi Büyükler ise, 2008 – 2009 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonunda yaptıkları organizasyonun bir ilk olduğunu ve bundan sonra bunu geleneksel hale getirerek her üç ayda bir öğrenci velileri ile toplantı yapacaklarını ifade etti. Öğrenci velileri ile iletişimi güçlendirmek adına yapılan organizasyona gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydeden Büyükler, “Veli ve okul arasındaki sağlam bir köprü kurmak, velilerle iletişimi arttırmak adına bir kokteyl düzenledik. Okul öncesi eğitimde velilerle birleştiğimiz ortak nokta çocuklardır. Veli, okul ve çocuk arasında kaynaşmayı sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
RASİM ATALAY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri