Her maçımız final

Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, ligde kalan 5 maçın da kendileri için final niteliğinde olduğunu belirterek, “oynayacağımız 5 maçın 4’dü de ilk altı mücadelesi veren takımlarla olacak” dedi

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Hacettepe Spor karşısında alınan beklenmedik yenilgiyle kaybettikleri avantajlarını Boluspor deplasmanından galibiyetle dönerek yeniden yakalamak istediklerini belirtirken, artık söz sırasının futbolcularında olduğunu ve iddialarından birşey kaybetmediklerini herkese göstereceklerine inandıklarını söyledi.

"Geçtiğimiz hafta beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve büyük bir avantajı kaybettik" sözleriyle değerlendirmesine başlayan Ziya Doğan, "Tabiki Boluspor deplasmanından galibiyetle dönerek kaybettiğimiz o avantajı yeniden kazanmak istiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Futbolcularım moral olarak iyilerdi. Ama geçtiğimiz hafta Poljac'ın geçirdiği kaza inanılmaz derecede etkiledi. Önceki gün Poljac'ı yolcu ettik. İnşallah sağlığına kavuşur. Ama futbolcularımda yeniden Poljac'tan ayrılmanın verdiği bir üzüntü var. O konuda oyuncularımızı yeniden toparlamaya çalışıyoruz. Tabi ki hayat bu ve yaşam devam ediyor. Lige dönmemiz lazım. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Boluspor deplasmanından 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Çünkü buna mecburuz. Geçen hafta Hacettepe Spor maçında aldığımız yenilgiyle kaybettiğimiz avantajı, Boluspor karşılaşmasını kazanarak avantaja dönüştürmek istiyoruz. Bunu da inşallah yapacağız. Artık söz sırası sahada futbolcularımda" şeklinde görüş belirtti.
Fikstüre bakıldığında zor bir döneme girdiklerini, ancak tek düşüncelerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu da sözlerine ekleyen Doğan, "Zor bir döneme girdik. Oynayacağımız 5 maçın 4'ü ilk 6 takım arasına girebilmek için mücadele veren takımlara karşı olacak. Hepsi bir final havasında geçecek. Final havasına Boluspor maçıyla birlikte girmek ve adapte olarak moralimizi ve puanlarımızı çok daha yukarılara çıkarıp geri dönüşümüzü sağlamak ve iddialı olduğumuzu, iddiamızdan birşey kaybetmediğimizi göstermek zorundayız" diye konuştu.
KARAKUŞ: KONYASPOR’U YENECEĞİZ
Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Boluspor’un teknik direktörü Cüneyt Karakuş, Konyaspor’u yenmek zorunda olduklarını belirterek, “Bizim bu taraftara borcumuz var” dedi. Mustafa Uğur’un yerine teknik direktörlüğüne getirilen Cüneyt Karakuş, bugün oynanacak Konyaspor karşılaşması öncesinde Boluspor taraftarına seslenerek, herkesi maça davet etti. Karakuş, yaptığı açıklamada, bu göreve layık olabilmek için çaba sarf edeceğini belirterek, “İlk adım olarak Konyaspor’u sahamızda yenmek zorundayız. Bizim bu taraftara borcumuz var. Bize inanları yeterince üzdük. Başkanımıza, yönetim kurulumuza, taraftarımıza ve basınımıza tüm yaşanan olumsuzlukları unutturarak yolumuza umutla devam edeceğiz. Futbolcu kardeşlerim bunu başaracak güçteler. Buna inanıyorum. Bugün canlı yayında tüm Türkiye’ye gerçek Boluspor’u ve örnek Boluspor taraftarını göstererek her anlamda kazanan taraf olacağımıza inancım tamdır. Sonuç ne olursa olsun ömrüm boyunca yaşadığım bu deneyim karşısında gösterdiğiniz sabır ve anlayışı minnetle anacağım. Herkese yürek dolusu teşekkür ediyorum.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri