Hentbolda geri sayım başladı

Selçuklu Belediyespor'un mücadele ettiği Hentbol 1. Ligi A Klasmanında 2012-2013 sezonu hafta sonu oynanan müsabakalarla başlayacak.

Selçuklu Belediyespor'un mücadele ettiği Hentbol 1. Ligi A Klasmanında 2012-2013 sezonu hafta sonu oynanan müsabakalarla başlayacak. Mavi-beyazlı ekip sezonun ilk maçında Kayseri deplasmanına gidecek. Selçuklu Belediyespor yarın Atlas Eğitim Kurumları ile oynayacağı maç için Kayseri'ye hareket edecek. Hentbol 1. Ligi A Klasmanın kaliteli ekiplerden oluştuğunu ve takımların Süper Lige yükselmek için büyük yatırımlar yaptığını ifade eden Bakar, “ Çok Güçlü takımlar arasında mücadele edeceğiz. Ancak bizde onlar kadar Süper Lige yükselmeyi istiyoruz. Lig çok kaliteli bir lig. İyi bir çalışma ile bu ligi ilk iki içerisinde tamamlayarak Süper Lige çıkmak istiyoruz. 4 yıllık bir planlama yaptık bu 4 yıl içinde 1. Lig şampiyonluğu, Süper Lig Şampiyonluğu ve Avrupa kupalarında mücadele etme planımız var. Sporcularımızın burada eğitimlerini sürdürmeleri ve burada olmaları bizim bu hedefi gerçekleştirmemiz için büyük avantaj. Kulüp yönetimimiz ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın da büyük destekleri var. ekip olarak bizde onların bu desteklerini boşa çıkarmadan üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz. Kulüp Başkanımız Selçuk Aksoy’a yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı’ya ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a desteklerinden dolayı kendim ve sporcularım adına teşekkür ediyorum ” dedi

Hentbol 1. Ligi A Klasmanında mücadele edecek olan Selçuklu Belediyespor Türkiye kupası maçlarının ilk haftasını maç yapamadan geçecek. Program şu şekilde: Konya Selçuklu Belediyesi bay, Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübü bay, İzmir Göztepe bay, Mersin Hentbol–Beşparmak, İzmir Büyükşehir Belediyesi–51 Niğde Spor, İstanbul Anafen Koleji – Yeditepe Spor Kulübü, Sinop Eğitim – Erzurum Atatürk Spor Kulübü, Trabzonspor – Amasya Taşova YİBO, Erzincan Belediyesi – Kayseri Atlas Spor Kulübü, Antalyaspor – Adana Çukobirlik, Ankara İl Özel İdare – Bingöl Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi bay.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri