Hentbolculardan galibiyet sözü

Selçuklu Belediyesporlu yöneticiler Hentbol takımının antrenmanını izleyerek oyunculara tatlı ikram etti.

Başkan Selçuk Aksoy, zorlu Anafen maçı öncesi takımdan galibiyet sözü aldı. Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı hafta sonunda mücadele edeceği zorlu rakibi Anafen maçının hazırlıklarına devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan mavi-beyazlılarda karşılaşmaya büyük önem veriliyor. Selçuklu Belediyespor da ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Anafen'i geçerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atılacağı görüşü hakim.

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy ile yöneticiler Serhat Yaya ve Abdullah Şanlı Hentbol takımının antrenmanına gelerek oyunculara tatlı ikram etti ve galibiyet sözü aldı. Başkan Selçuk Aksoy, hentbol birinci ligine kadar yükselen takımın süper lige yükselecek heyecan, potansiyel ve güce sahip olduğunu belirterek Selçuklu Belediyespor Hentbol takımının yerinin süper lig olduğunu söyledi.

Başkan Selçuk Aksoy Hentbol tamımı ile yaptığı toplantıda şu görüşlere yer verdi: "Bildiğiniz gibi 13 branşa sahip çok sayıda sporcusu olan bir kulübüz. Faaliyet gösterdiğimiz en ve en iddialı olduğumuz branşların başında Hentbol geliyor. Hentbol takımımızdan bu yıl şampiyonluk bekliyoruz ve tek hedefimiz bu. Bu konuyu antrenörümüzle de defalarca konuştuk. Uzun zamandır sizlerle beraber aynı kulüp çatısı altındayız. Sizler büyük başarılara imza atarak mücadele ettiğimiz lige kadar yükselmeyi başardınız. Geçtiğimiz senede mücadele ettik ve artık bu ligde tecrübeliyiz. Bu sezon sizlerin daha gayretli olmasını ve süper lige yükselmenizi bekliyorum. Sizlerden böyle bir talepte bulunurken, başarabileceğinizi bildiğim için bulunuyorum. Geçmişte hep birlikte büyük başarılara imza attınız ve bunu da yapabileceğinizden hiç kuşkumuz yok. Sizlerin şampiyon olacağınıza inanmasını bekliyoruz ve bu konuda biz sizlere inanıyor ve sonuna kadar güveniyoruz. Siz bunu başarabilecek güçtesiniz ve başaracaksınız.

Ben olmayacak hayallerin peşinde koşmam ve bunun olmayacak bir hayal olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ligde geride kalan haftalarda oynadığınız maçlarda ortaya koyduğunuz performans bunu yapabileceğinizi gösterdi. Bu hafta sonu oynayacağımız Anafen ligin en zorlu ekiplerinden biri ve onları yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli virajı geçeceğimizi düşünüyorum. Bu konuda sizlere olan güvenimi ve inancımı belirtmek için yönetici arkadaşlarımla birlikte sizi ziyaret ettik. Zorlu maç için en iyi şekilde hazırlandınız. Maç sonuna kadar elinizden gayreti göstermenizi ve maçtan galip ayrılmanızı bekliyorum. Anafen karşısında oynayacağımız zorlu mücadelede başarılar diliyorum." Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, Yönetici Serhat Yaya, Antrenörler Hasan Bakar ve Ahmet Yavaş ve tüm takım oyuncuları bir araya gelerek galibiyet sözü verdiler. Mavi-Beyazlı yöneticiler antrenman sonrasında takıma baklava ikram etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri