Hem taraftarlar hem de Konyaspor kazanacak!

Denizbank, Torku Konyasporlu taraftarlara özel olarak hazırlanan ''Konyaspor Bonus Card''ı tanıttı.

Denizbank, Torku Konyasporlu taraftarlara özel olarak hazırlanan ''Konyaspor Bonus Card''ı tanıttı. ''Madem ki Konyasporlusun, Konyaspor Bonus'lusun'' sloganıyla çıkartılan kart, Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ve Torku Konyaspor Kulüp Müdürü Önder Sami Güven tarafından tanıtıldı. Şan, tanıtımda yaptığı açıklamada, yönetim olarak kalıcı gelir getirecek projelere önem verdiklerini belirtti.

Bugün de bu anlamda özel bir projeye imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Şan, ''Konyaspor Bonus Card projesinin hem taraftarımızın çeşitli kampanyalardan yararlanacağı, hem de kulübümüzün kazanacağı başarılı bir proje olacağı düşüncesindeyiz. Bunu, spora destek veren Denizbank ile gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Taraftarlarımızı Konyaspor Bonus Card almaya ve bu projeye destek olmaya davet ediyoruz'' dedi.
    
Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ise Torku Konyaspor ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.
    
Bugüne kadar 13 kulüple bu projeyi hayata geçirdiklerini aktaran Ertürk, ''Konyaspor Bonus Card ile hem kulübün gelirleri artacak, hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanarak, kartlarıyla yapacakları her alışverişte gönül verdikleri Konyaspor'a katkıda bulunacaklar'' diye konuştu.
    
Ertürk, Konyaspor Bonus'un 2 yılda 25 bin kart sayısına ulaşacağını öngördüklerini sözlerine ekledi.
    
Konyaspor Bonus Card sahipleri yaptıkları her harcama ile hiçbir ekstra ücret ödemeden kulüplerine destek olacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri