Hediye ettik: 1-1

Şekerspor, sahasında oynadığı maçta Kırşehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz 1-0 önde götürdüğü karşılaşmayı Hakan Turanın kendi kalesine attığı golle adeta rakibine hediye etti
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, grubun 3. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehirspor’u konuk etti. Kırıkkale galibiyeti ile klasman grubuna moralli bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar, mutlak galibiyet hesapları ile çıktığı maçtan 1-1’lik skorla ayrıldı. İyi bir serinin başlangıcını Kırşehir’le yapmak isteyen Şekerspor, 71. dakikasına kadar önde götürdüğü karşılaşmada Hakan Turan’ın kendi kalesine attığı golle bir puana razı almak zorunda kaldı. Kaybettiği iki puana üzülen yeşil-beyazlılar, aldığı beraberlikle puanının 31’ye çıkarttı ve averajla 2. sırada yer aldı.
Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya yeşil-beyazlı temsilcimiz oldukça etkili bir başlangıç yaptı. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede gol arayan Şekerspor, aradığı golü bulmakta gecikmedi. Henüz 3. dakikada  sol kanattan yapılan orta savunmayı aşarak ceza sahası sağ çaprazında bulunan Emirhan’ın önüne düştü. Emirhan şık bir voleyle topu ağlarla buluşturdu 1-0. golden sonra da ataklarının hızını kesmeyen Şekerspor, 17. dakikada Faruk’la ikinci gol şansını değerlendiremedi. Maçın 35. dakikasında ceza alanı içinde oluşan pozisyonda Şinasi, şık bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi. Ancak Kırşehir defansı topu çizgiden çıkarmayı başardı. Maçın ilk yarısı Şekerspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan yeşil-beyazlılar, 52. dakikada Faruk’un şutunda bir gol şansını daha değerlendiremedi. Oldukça etkili bir vuruş yapan Faruk’un şutunu kaleci Gökhan avuta atmayı başardı. 67. dakikada İshak’la bir gol şansı daha yakalayan yeşil-beyazlılar yine kaleci Gökhan’ı geçmeyi başaramadı. Maçın 75. dakikasında ise konuk ekip durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikada cılız ataklarından birini gerçekleştiren Kırşehir, bir köşe vuruşu kazandı. Kazanılan vuruşta oldukça şanssız bir dakika yaşayan Şekerspor’dan Hakan turan kafalardan seken topu kendi ağlarına gönderdi. Maçın geri kalan dakikalarında Şekerspor’un üstünlük golünü bulma çabaları sonuç vermedi ve yeşil-beyazlılar sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. 

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Emre Yıldırım xx, Halil Ertan Yılmaz xx, Onur İçyer xx
KONYA ŞEKERSPOR: Emrehan xx, Faruk xx, Serkan Reçber xx (Dk. 81 Özgür x), Emirhan xxx, Serkan Erok xx, Cem Baki xx, Murat Yılmaz xx, İskender xx, Hakan Turan x, Şinasi x (Dk. 69 Uğur x), İshak xx
KIRŞEHİRSPOR: Gökhan xx, Erol xx, Hakan Aksoy xx, Orhan Daşdelen x, Orhan Top xx, Celal xx, Murat Açıkgöz xx, Serkan Çelik xx (Dk. 56 Eser x), Sezgin x (Dk. 46 Samet xx), Mustafa xx, Hakan Soylu xx (Dk. 71 Fatih x)
GOLLER: Dk. 3 Emirhan, Dk. 75 Hakan Turan (kendi kalesine) (Konya Şekerspor)
SARI KARTLAR: Dk. 34 Şinasi, Dk. 49 Serkan Reçber, Dk. 65 Serkan Erok (Konya Şekerspor) Dk. 49 Hakan Aksoy, Dk. 58 Celal, Dk. 87 Samet (Kırşehirspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri