Hedefine ulaşamadı

Torku Konyaspor’un genç oyuncusu Recep Aydın ilk yarıyı iyi bir netice ile bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ilk yarıdaki bireysel hedefine ulaşamadığını söyledi.

Torku Konyaspor’un genç oyuncusu Recep Aydın ilk yarıyı iyi bir netice ile bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ilk yarıdaki bireysel hedefine ulaşamadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de lig tatile girdi.  Torku Konyasporun genç oyuncusu Recep Aydın ilk yarıyı güzel bir netice ile bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

“2. YARI DAHA FARKLI OLACAK”

Takım olarak hedefledikleri 20 puan hedefine ulaştıkları için mutlu olduklarını söyleyen Recep, “Eskişehir maçının başından sonuna kadar iyi mücadele verdik. Emeğimizin karşılığını aldık. Devre arasına hedeflediğimiz 20 puanı yakaladık. Ligin ikinci yarısında düşmemeye değil de ligin üst sıralarına yükselmek isteyen bir Konyaspor olmak istiyoruz. Psikolojik ve motivasyon olarak da bizim için bu galibiyet çok önemliydi. İnşallah bu moralle devre arasında çok daha istekli ve hazır bir Konyaspor olacağız.” dedi.

“BİRBİRİNDEN ÇOK FARKLI LİGLER”

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Süper lig’de ilk yarıyı değerlendiren Recep’in 1. Lig ile Süper Lig arasındaki karşılaştırması ise şu şekilde oldu, “İki lig arasında çok fark var. Süper Lig’de oynadığın mücadelelerde daha çok zevk alıyorsun, daha rahat bir oyun sergileyebiliyorsun. PTT 1. Lig daha çok mücadeleye dayalı bir lig olduğu için bu söylediğimi burada yapamıyorduk. Süper Lig’de daha rahat boş alan buluyorsun ve bu da senin daha iyi performans göstermeni sağlıyor. Bu sadece benim için geçerli değil, Süper Lig’de bu sen oynayan takım arkadaşlarım içinde geçerli bir durum.”

“HEDEFİM 10 GOL”

İlk yarıda gol hedefinin gerisinde kaldığını belirten Recep, sezon sonunda isse 10 gole  ulaşmak istediğini belirtti, “Sezon başında antrenmanlara başlarken gol hedefimi 10 olarak belirlemiştim. İlk ve ikinci yarılarda 5’er gol atmayı planlıyordum. Fakat bu hedefime ulaşamayıp, 4 golde kaldım. İkinci yarıda bu 10 gol hedefimi tamamlayacağıma inanıyorum”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri