Hedefin üzerine çıktık

Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara: İlk devre olağanüstü bir performans sergiledik. Hedefimiz bunu ikinci devrede de devam ettirip ligi şampiyon bitirmek. Bu takım bunu başaracak

Bank Asya 1. Lig’in ilk devresini lider kapatan Konyaspor’un teknik direktörü Hüsnü Özkara, ilk devre olağanüstü bir performans sergilediklerini, hedeflerinin bu performansı ikinci devrede de sürdürüp ligi şampiyon bitirmek olduğunu söyledi. Özkara, ilk devreyi Altay karşısında alınan 2-0’lık net galibiyetle tamamladıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Altay ile ligin zirvesini yakından ilgilendiren 6 puanlık bir maça çıktıklarını ifade eden Özkara, “Böylesine önemli bir maçta mükemmel mücadele ederek altın değerinde 3 puanı hanemize yazdıran bütün oyuncularımı yürekten kutluyorum” dedi.

Bu galibiyetle ligde ilk yarıyı zirvede tamamladıklarını ve hedefledikleri puanın üzerine çıktıklarını anlatan Özkara, şunları kaydetti: “İlk devre olağanüstü bir performans sergiledik. Hedefimiz bunu ikinci devrede de devam ettirip ligi şampiyon bitirmek. Konyaspor’u yeniden layık olduğu Süper Lig’e taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlk yarıda elde ettiğimiz başarıda yönetim kurulumuzun inanılmaz gayretlerinin, samimi yaklaşımlarının da büyük etkisi oldu. İlk devre boyunca bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum.” Özkara, mevcut kadronun şampiyonluk için yeterli olduğunu, devre arasında kadroya takviye yapmak gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.
ÖMER: CAMİAYA ARMAĞAN OLSUN
Konyaspor'un 17 hafta sonunda topladığı 37 puanın ve zirvede yer almasının büyük bir başarı olduğunu söyleyen Ömer Hacısalihoğlu, Altay galibiyetini taraftarlara, yönetime ve ailesine armağan ederken, aynı başarıyı sezonun ikinci devresinde de sürdüreceklerini ve şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandığını söyledi.
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Ömer Hacısalihoğlu, Altay maçı için söylenecek fazla bir sözün olmadığını ve gerekeni sahada söylediklerini belirterek, "Aynı hedef için mücadele ettiğimiz rakibimizi pozisyon vermeden, baştan sona üstün bir oyunla ve 2-0'lık skorla yendik. İç sahadaki müthiş serimiz devam ediyor. Bu maçı öncelikle takımımızın başarısı için gecesini gündüzünü katan yönetimimize, bizi çok iyi destekleyen harika taraftarlarımıza ve sonrada aileme armağan ediyorum. Elde ettiğimiz başarı küçümsenemeyecek bir başarı. Ama işimiz henüz bitmedi. Bizi daha zorlu ve çetin bir ikinci devre bekliyor. Kalan 17 haftayı da alnımızın akıyla ve en iyi şekilde tamamlayarak şampiyonluk hedefimize ulaşacağız" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri