Hedefimiz zirve yarışı

Anadolu Selçukspor bugün evinde Şanlıurfaspor'u ağırlayacak. Saat 15.30'da başlayacak mücadele Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Yavru Kartal rakibini yenerek zirve yarışını sürdürmek istiyor

Anadolu Selçukspor bugün TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 5.haftasında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Şanlıurfaspor'u ağırlayacak. Saat 15.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş'ın yardımcılıklarını ise; Armağan Çekinmez ile Cankut Gönenç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adem Bozkurt. Yavru Kartal Şanlıurfaspor'u yenerek zirve yarışını sürdürmek istiyor.

HAZIRLIKLARI TAMAMLADI

Anadolu Selçukspor; dün Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde öğleden önce gerçekleştirilen antrenman koşu ve saha içine kurulan parkurda yapılan kondisyon çalışmaları ile başladı. Futbolcular daha sonra yarı sahada pas ve top kontrolüne dayalı bir çalışma gerçekleştirdi.  Gökhan’ın takımla çalıştığı antrenmana Seddar katılmadı.

6.RANDEVU

Anadolu Selçukspor ile Şanlıurfaspor bugün tarihlerinde 6.kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce oynanan 5 maçta Anadolu Selçukspor'un üstünlüğü göze çarpıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Urfaspor ile oynadığı 5 maçın 3'ünü kazanırken 1 maç ise eşitlikle sonuçlandı. 1 maçı ise Şanlıurfaspor kazandı.

ÇOK FARKLI KONUMA GELECEĞİZ

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı Urfaspor maçı öncesinde yaptığı açıklama ile hem Urfa maçını hemde geçtiğimiz hafta oynadıkları Maraş maçını değerlendirdi.Teknik direktör Alper Avcı, “Kahramanmaraşspor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada oyunun geneline baktığımız zaman iyi mücadele ettik. Erken bir dakikada oyuncumuzun kırmızı kart görmesi ile on kişi oynamak zorunda kaldık. Fakat on kişi oynadığımız 60 dakika boyunca ciddi anlamda iyi mücadele ettik ve rakibimize çok  az pozisyon verdik. Yakaladığımız hızlı hücumları ikinci bölgeden ofansif geçişlerde iyi kullanabilseydik farklı bir sonuç alabilirdik. Oyuncuların mücadelesinden son derece memnunuz. İyiye doğru giden bir görüntümüz var ve ben inanıyorum ki bu takım çok daha farklı bir konuma gelecek” dedi.

TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

Zorlu bir maç serisinin içinde bunduklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı: “Yine de farklı rotasyonlara gidebilmek bizi şu anda güçlü kılıyor. Sürekli oynayabilen, kenardakilerle değişim yapabilen, rotasyonu sağlayabilen bir oyuncu grubumuz var. Maraş deplasmanında on kişi oynayıp iki puan kaybettiği için üzülen bir ekibiz. Şanlıurfa maçı ile iç sahada bunu telafi edeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın bu tip maçlarda yanımızda olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri