Hedefimiz Hacettepe

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, öncelikle iç sahada oynanacak Hacettepe maçını kazanacaklarını belirterek, yeşil-beyazlı ekibin ligi en iyi yerde tamamlayacağını söyledi

Konyaspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı, Antalya Belek kampındaki antrenmanlarla değerlendirirken, Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Giray Bulak, ilk olarak Hacettepe karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyledi. Tamamen Hacettepe karşılaşmasına odaklandıklarını belirten Bulak, "Uzun vadeli hedefler bizi yorar. Takım olarak bütün konsantrasyonumuz Hacettepe karşılaşması üzerine kuruldu. İlk hedefimiz önümüzdeki Hacettepe karşılaşması" dedi.

Süper Lig'in geride kalan 24 haftalık döneminde beklenilen başarıyı gösteremeyerek 27 puanla 15'inci sıraya yerleşen Konyaspor, ligin son haftalarında alt sıralardan kurtulmanın yollarını arıyor. Antalya Belek kampında hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren yeşil-beyazlı ekip, kalan haftalarda oynanacak 9 maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Takımın kamp döneminde daha güçlü bir hale geldiğini belirten teknik direktör Giray Bulak, çalışmaların Hacettepe karşılaşmasına odaklı olarak sürdüğünü belirtti.
Kamp döneminin oldukça verimli geçtiğine dikkat çeken Bulak, "Kampımız oldukça verimli geçiyor. Çalışmalarımız iyi durumda sürüyor. Ayman'ın sakatlığı sürüyor ancak, hafta sonuna kadar yetiştireceğiz. Öte yandan Serhat Akın'da salonda çalışmalara başladı. Takım olarak her hafta önümüzdeki maça odaklanıyoruz. Uzun vadeli hedefler bizi yorar. Onun için bizim öncelikli hedefimiz önümüzdeki oynayacağımız karşılaşma. Takım olarak bütün konsantrasyonumuz şu anda Hacettepe karşılaşması üzerine kuruldu. Takımımız kazanmak ve başarmak için elinden geleni yapıyor. Öncelikli hedefimiz Hacettepe karşılaşması. Bu karşılaşmayı kazanıp rakiplerimizle aramızdaki farkı biraz da olsa açmak istiyoruz. Ateş hattında neredeyse bütün takımların puanları birbirinin aynı veya çok yakın durumda. Biz Konyaspor olarak ilk önce Hacettepe, daha sonra da Gençlerbirliği, Sivasspor, Kayserispor ve diğer maçları da kazanarak son haftalara üst sıralarda girmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Konyaspor ligi daha üst sıralarda tamamlayacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri