Hedefimiz galibiyet

BAL Ligi’nin 10.haftasında Akşehir Yeniçağa’ya, Sarayönü Kırıkkale’ye konuk olacak. Karapınar ise evinde Polatlı’yı ağırlayacak. Temsilcilerimiz maçlardan 3 puanla ayrılarak Konyalı futbolseverleri mutlu etmek istiyor

Konya takımlarının mücadele ettiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta 10.hafta maçları oynanacak. Akşehirspor deplasmanda Bolu temsilcisi Yeniçağaspor’a konuk olurken Karapınar Belediyespor evinde başkent temsilcisi 1926 Polatlı Belediyespor’u ağırlayacak. Bir diğer Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ise grupta zirvede yer alan Büyük Anadolu Kırıkkalespor’u ağırlayacak. Maçlar saat 14.00’te başlayacak.

AKŞEHİR HAFTAYI ZİRVEDE TAMAMLAYABİLİR

Grupta zirve mücadelesi veren Akşehirspor, yarın Yeniçağaspor’a konuk olacak. Bolu Karaçayır Sahası’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Maçı hakem Gökhan Dereli yönetecek.Dereli’nin yardımcılıklarını; Akın Aydemir ile Batuhan Bıyıklı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Uçkan. Kırmızı-beyazlılar yarın kazanıp Sarayönü Belediyespor’un lider Büyük Anadolu Kırıkkalespor’dan puan koparması durumunda Çubukspor’un da bay geçmesinden dolayı haftayı zirvede tamamlayacak.

AKŞEHİR’İN KADERİNİ BELİRLEYECEK

Sezona istediği gibi başlayamayan Sarayönü Belediyespor yarın ezeli rakibi Akşehirspor’un kaderini belirleyecek. Siyah-yeşilliler, deplasmanda grup birincisi Büyük Anadolu Kırıkkalespor’a konuk olacak. Sarayönü Belediyespor güçlü rakibi karşısında puan koparıp Akşehir’in galip gelmesi durumunda kırmızı-beyazlılar haftayı lider olarak tamamlayacak. Saat 14.00’te başlayacak mücadele Başpınar Stadyumu’nda oynanacak. Maçı hakem Ceyhun Panba yönetecek.Panba’nın yardımcılıklarını ise Erdinç Yaman ile Onur Akdağ yapacaklar. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Osman Köksaldı. Sarayönü Belediyespor yarın lider Kırıkkale’yi mağlup ederek grubun dişlilerinden biri olduğunu göstermek istiyor.

KARAPINAR TARAFTARINI MUTLU ETMEK İSTİYOR

Grupta mücadele eden bir diğer Konya temsilcisi Karapınar Belediyespor ise evinde başkent temsilcisi 1926 Polatlı Belediyespor’u ağırlayacak. Geçen hafta Konya derbisinde Akşehirspor’a 4-0 mağlup olarak ağır yara alan siyah-yeşilliler rakibini mağlup ederek taraftarını mutlu etmek istiyor. Saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi hakem Batuhan Kolak yönetecek. Kolak’ın yardımcılıklarını ise Furaz Bülgen ve Durmuş Ali Kepçeli yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Kemal Ögen.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri