Hedefimiz galibiyet

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Akşehirspor evinde Kepez Belediyespor'u ağırlarken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda Sandıklıspor'a konuk olacak. İki temsilcimizde sahadan 3 puanla ayrılarak Konyalı futbolseverleri mutlu etmek istiyor

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor bugün puan için sahaya iniyor. Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle bugüne ertelenen Bölgesel Amatör Lig maçları bugün oynanacak.Akşehirspor evinde Kepez Belediyespor'u ağırlarken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda Sandıklıspor'a konuk olacak. İki mücadele de saat 14.00'te başlayacak.

HEDEF ÇIKIŞA GEÇMEK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta maddi sorunlar yayaşan Akşehirspor bugün Nasreddin Hoca Stadyumu'nda Kepez Belediyespor'u ağırlayacak. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi Meliz Özçiğdem yönetecek. Özçiğdem'in yardımcılıklarını Mert Uçar ve Barış Sun yapacak. Akşehirspor, Kepez Belediyespor'u yenerek ligde çıkışa geçmek istiyor.

AKŞEHİR'E GEÇ GELDİLER

Yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle Akşehirspor'da futbolcular kente geç geldi. Kırmızı-beyazlılarda futbolcular cumartesi günü geldi. Cumartesi ve pazar günü antrenman yapan Akşehirspor karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılarda futbolculara hafta içi ödeme yapılması sözü verildiği öğrenildi. Akşehirspor'da mevcut yönetim kaynak oluşturarak hafta içi Kepez Belediyespor maçı sonra futbolcuların alacaklarına istinaden ödeme yapması bekleniyor.

SARAYÖNÜ ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele eden bir diğer temsilcimiz olan Sarayönü Belediyespor ise Sandıklı'da 3 puan için sahaya çıkacak. Yeşil-siyahlılar bugün Sandıklıspor'a konuk olacak.Sandıklı İlçe Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 14.00'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Abdülkerim Koca yönetecek. Koca'nın yardımcılıklarını Yunus Yıldız ve Mehmet Özer yapacak. Yeşil-siyahlı temsilcimiz Sandıklıspor'u yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

7.Grup'ta deplasmanda oynadığı son 7 maçta galip gelmeyi başaramayan Sarayönü Belediyespor, bugün Sandıklıspor'u yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor. Yeşil-siyahlılar Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta çıktığı 9 deplasman karşılaşmasında sadece 2 galibiyet elde etti.5 mağlubiyet alan Sarayönü Belediyespor 2 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri