Hedefimiz 3 puan

Karapınar: Hafta başından bu yana sürekli olarak antrenmanları takip ediyorum. Futbolcularımızın moralleri. Oynadığımız futbolun bulunduğumuz yer ile örtüştüğünü söyleyebiliriz
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, sıkıntılara rağmen imkanlarını zorlayarak futbolcuların tüm alacaklarının ödendiğini belirterek bunun verdiği moralle oynayacakları maçta kendilerinden galibiyet beklediklerini, alacakları galibiyetle de aradaki puan farkını açacaklarını söyledi.
Pazar günü kendileri gibi şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile bu haftanın ve sezonun en önemli maçlarından birine çıkacaklarını belirterek açıklamalarına başlayan Karapınar, “Hafta başından bu yana sürekli olarak antrenmanları takip ediyorum. Futbolcularımızın moralleri yerinde, durumları da gayet iyi. Bank Asya 1.Lig’in lideriyiz. Oynadığımız futbolun bulunduğumuz yer ile örtüştüğünü söyleyebiliriz. Çaykur Rizespor deplasmanına da galibiyet için gideceğiz. Rize deplasmanından alacağımız üç puanla ile önümüzün daha da açılacağını ümit ediyorum. Böylece şampiyonluk yarışındaki rakibimizle de aramızdaki puan farkını daha da açacağız. Oynamadan, mücadele etmeden maçlar kazanılmıyor. Bizim takımımız, Bank Asya 1.Lig’in en tecrübeli ve en mücadeleci takımı. Çaykur Rizespor maçının çok çetin geçeceğini biliyoruz. Ve bu deplasmandan istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyoruz” diye görüş belirtti.
Başkan Bahattin Karapınar, görev süreleri içerisinde şehirden gereken desteği alamadıklarını ancak başarılı sonuçların devam etmesiyle birlikte bekledikleri desteği göreceklerine inandığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Yaklaşık 3,5 aydır görevde olan, Konyaspor’umuzun en zor döneminde göreve gelen bir yönetimiz. Şehrin desteğini tam olarak aldık dersek doğruyu söylemiş olmayız. Bütün bunlara rağmen şehrin desteğinin geleceğine inanıyoruz. Perşembe günü itibariyle bütün futbolcu ödemelerini yerine getirdik. Süper ve Bank Asya 1.Lig’de dahil olmak üzere futbolcularına borcu olmayan tek kulübüz ve bunun da gururunu yaşıyoruz. Bütün sıkıntılara rağmen imkanlarımızı zorlayarak futbolcularımıza ödemelerini yapıyoruz. Çaykur Rizespor maçına moralli çıkacak oyuncularımızın bizi ve Konyalıları alacakları başarılı sonuçlarla sevindireceklerine inanıyorum...”
RİZESPOR MAÇI ÖNCESİ MALİ DOPİNG
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, futbolcuların bugüne kadarki maç başı ücretleri, prim ve peşinatlarının tümünü ödediklerini söyledi. Karapınar, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ardından, saha içinde futbolcularla bir süre görüştü. Futbolculara, “Size güveniyorum, Çaykur Rize maçını alacağız” diyen Karapınar, başarılar diledi. Ardından gazetecilere açıklama yapan Karapınar, şunları kaydetti: “Futbolcularımızın bugüne kadarki maç başı ücretleri, prim ve peşinatlarının tümünü ödedik. Her şey yolunda, takımımızdan galibiyet bekliyoruz. Hafta sonu yapacağımız Çaykur Rizespor maçı derbi niteliğinde bir maç, en zor maçımıza çıkacağız, ancak Rize’den galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Güvenim tam, şehrin desteğini tam olarak görmesek de taraftar desteğimiz hızla artıyor.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri