Hedefimiz 3. Lig

Yeni sezonda BAL Ligi’nde Konya’yı 3 ilçe takımı temsil edecek. BAL Ligi’nde Konya’yı temsil edecek Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Karapınar Belediyespor’un tek hedefi 3.Lig’e çıkmak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonu 23-24 Eylül’de oynanacak karşılaşma başlayacak. Ligde 8.sezona girilirken Konya’yı BAL Ligi’nde 3 ilçe takımı temsil edecek. Yeni sezonda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Konya’yı Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Karapınar Belediyespor temsil edecek. Geride kalan 7 sezonda başarıyı yakalayamayan temsilcilerimiz bu sezon mücadele edeceği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta 3.Lig’e çıkmak için mücadele verecek.

TEK BAŞARI SARAYÖNÜ YAKALADI

Ligde 8.sezona girilirken Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Konya takımları arasında tek başarıyı yakalayan Sarayönü Belediyespor oldu. Sarayönü Belediyespor 2015-2016 sezonunda mücade ettiği 5.Grup’ta şampiyon olarak tamamladı ve 3. Lige yükselme baraj maçları oynama hakkını elde etti.  Yeşil-siyahlı ekip bu maçlarda  2 şansı olmasına rağmen 2 maçta da yenilerek 3.Ligin kapısından döndü. Yeni sezonda Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Karapınar Belediyespor BAL Ligi'nde Konya'yı temsil edecek. 3 ilçe takımı Spor Toto 3.Lig'e çıkmak için mücadele edecek.

SARAYÖNÜ 8.SEZONA GİRİYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in müdavimlerinden Sarayönü Belediyespor ligdeki 8.sezonuna girecek. Deneyimli teknik adam Niyazi Kart ile yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılar transfer çalışmalarında sona geldi. 23-24 Eylül’de başlayacak yeni sezonda ilk haftayı bay geçecek yeşil-siyahlılar ligin ikinci haftasında Karaman Belediyespor’a konuk olacak.

AKŞEHİR’DE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.kez Konya’yı temsil edecek Akşehirspor’da tek hedef şampiyonluk. Hücum hattına son olarak 23 yaşındaki golcü oyuncu Orhan Yüksel'i kadrosuna kattı. Geçen sezon Sarayköy 1926 forması giyen genç forvet 22 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırmıştı.BAL’da yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Akşehirspor, yeni sezon öncesi 3.hazırlık maçında İran ekibi Tractor Sazi ile Afyon'da karşılaştı. Kırmızı-beyazlı ekip, İran ekibini Mustafa Aksoy, Orhan Yüksel, Ahmet Ceran’ın golleriyle 3-0 mağlup etti ve hazırlık maçlarındaki başarılı performansını sürdürdü. Akşehirspor, ligin ilk haftasında Çubukspor’a konuk olacak.

4 YIL ARANIN ARDINDAN BAL’DA

Geçtiğimiz sezonu  Konya Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Karapınar Belediyespor, 4 yıl aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig’de Konya’yı temsil edecek. Yeşil-siyahlılar, yeni sezonun hazırlıklarını Karapınar’da yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Mütevazi bir bütçe ile iyi bir kadro oluşturan yeşil-siyahlılar bu sezon ligde tutunup gelecek sezon şampiyonluğa gözünü dikmek istiyor.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri