"Hedefe ulaşacağız"

Zirves için mücadele eden Konyaspor, Akhisar maçının hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdürüyor

Zirves için mücadele eden Konyaspor, Akhisar maçının hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdürüyor. Tecrübeli futbolculardan Ertuğrul, sinirlerine hakim olan, daha az hata yapan takımların hedefe ulaşacağını söyledi

 

Konyaspor’da parola 3 puan. Pazar günü, ligde 2. sırada yer alan ve kendisi gibi 52 puanlı Akhisar Belediyespor konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar sürüyor. Kartallar’ın önceki gün akşam saatlerinde yaptığı antrenmana tüm futbolcular katıldı. Dün de teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik-taktik çalışması yapan Konyaspor’da moral süper. Düz koşu ve pas çalışmasının ardından taktik çalışması yapan futbolcular çift kale maçta oldukça istekli ve neşeli göründüler.  Bugün de taktik çalışacak olan Konyaspor’da hazırlıklar Cumartesi günü ter idmanıyla sona erecek. Tatlıcak tesislerinde kampa girecek olan yeşil-beyazlı takımda planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Yönetici, teknik adam ve futbolcular, taraftarları destek için tribünlere davet ederek galibiyette birleştiler. 

SİNİRLERİMİZE HAKİM OLMALIYIZ

Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Ertuğrul Arslan, puan kaybedenin büyük bir avantaj kaçıracağı haftalara girildiğini ve sinirlerine hakim olan, daha az hata yapan takımların hedefe ulaşacağını açıkladı. Öncelikle Akhisar maçından galibiyetle ayrılarak kalan haftaları iyi değerlendirip Süper lig hedefine ulaşacaklarına inandığını söyleyen Ertuğrul, son 5 haftasının hedef doğrultusunda mücadele veren takımlar adına çok zorlu geçeceğini belirtti ve açıklamasını şöyle sürdürdü. “Telafisi olmayan ve puan kaybeden takımın canının yanacağı haftalara girdik. Biz Akhisar Belediyespor ile böyle bir maça çıkarken, ilk 4 arasında yer alan Kasımpaşa ile Elazığspor’da birbiriyle oynayacak. Akhisar maçı bizim açımızdan çok önemli. Herkes sorumluluğunun farkında. Takımımız buraya gelene kadar büyük ve kararlı bir duruş ortaya koydu. Sezon başında Konyaspor’a inanmayanları bile inandırmayı başardı. Evimizde oynadığımız son 2 maçta 5 puan kaybı yaşadık. Artık iç sahadaki bu kötü gidişe Akhisar maçından 3 puanla ayrılarak son vermek ve bizleri yalnız bırakmayacağına inandığımız taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Bu maçı aldıktan sonra kalan 4 maçı tek tek düşünerek yolumuza devam etmek ve lig tamamlandıktan sonrada Süper Lig’e yükselmenin sevincini yaşamak amacındayız.”

Ligde, son 5 haftada daha az hata yapan ve sinirlerine hakim olan takımın hedefe ulaşacağı şeklindeki ki düşüncelere katıldığını belirten takım kaptanlarından Ertuğrul Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü.  “Şu ana kadar çok iyi geldik. Stresi yüksek maçlarda oynadık. Bu maçlarda sakin kalan ve sonuca gitmesini bilen taraf Konyaspor olarak bizlerdik. Bundan sonrada öyle olması lazım. Kaybedilecek puanlar hedeften uzaklaştırabilir. Ama geriye düşsek bile sahada onurlu bir duruş göstermeyi elden bırakmadan, rakibe gereksiz sertliğe başvurmak, tribünleri galeyana getirmek, hakemle uğraşmak hem adam kaybetmemize hem de puan kaybı yaşamamıza neden olur. Biz tecrübeli oyuncular olarak bunun bilincindeyiz. Genç arkadaşlarımızda bugüne kadar böyle bir sıkıntıyı yaşamadılar. 5 haftada en sakin kalan ve en az hatayı yapan takım hedefe ulaşacak. Biz hakemlerle ve rakiplerle hiç uğraşmadan sadece ama sadece kendi işimize bakacağız. Akhisar maçından 3 puanı almak istiyoruz.”

SPOR SERVİSİ

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri