Hedef üst sıralar

Konya Anadolu Selçukspor’da başarılı futbolcumuz Can Demir Aktav: “Geride kalan iki sezonda edindiğimiz tecrübelerle artık alt sıralarda değil üst sıralarda yer almak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir ekibiz” dedi.

ÜST SIRALARIN TALİBİYİZ

Yeni sezon hazırlıklarının yoğun bir tempoda sürdüğünü kaydeden Anadolu Selçukspor’un genç ve başarılı futbolcusu Can Demir Aktav; “Neredeyse bir hafta süren antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizleri iyi tanıyan, üzerimizde emeği olan bir hoca ile Zafer hoca ile çalışmaktan mutluyuz. Bu oyuncu gurubu olarak bizler için bir artı oldu. Günde çift antrenman yaparak tempoyu artırıyoruz. Yeni sezona iyi başlamak hepimizin istediği  PTT 1. Lige yükselmek için çalışacağız. Geride kalan iki sezonda edindiğimiz tecrübelerle artık alt sıralarda değil üst sıralarda yer almak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir ekibiz” dedi.

RAKİBİN GÜCÜ MOTİVE EDİYOR

“Aynı ligde yer aldığımız iki sezonda artık takımları ve futbolcuları iyi tanıdık” diyen Aktav; “Bizim için rakip olarak seyircisi olan, sahası bakımlı, güçlü kadrolardan kurulu takımlar daha iyi. Geçtiğimiz sezonda bunları yaşadık. Bu tür maçlarda daha iyi motive oluyoruz ve istediğimizi alıyoruz. O nedenle zorlu gibi görünse de bu gurupta istediğimizi sonuçları alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri