Hedef spor yapanların sayısını artırmak

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Baykana tebrik ziyaretinde bulundular.

ASKF binasında yapılan ziyaret programına Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Selçuklu Belediyespor Kulübünün faaliyet gösterdiği her branşta ulusal ve uluslararası derece elde etmek için çaba harcadığını ifade eden Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz “Konya’da amatör sporun en büyük adresi olduk. Tesislerimiz, altyapımız, sporcu ve branş sayımızla şehrimizin spor hayatına destek veriyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz her branşta uluslar arası derece elde etmek için çaba harcıyoruz. Bununla birlikte centilmenlik, spor ahlakı ve sporu daha tabana yaymak için çalışıyoruz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanının şehrimizden olması bizi daha da heyecanlandırıyor. Mehmet Baykan Konya spor hayatının gelişmesi için özverili bir şekilde çalışmaktadır. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKF Genel Başkanı Mehmet Baykan ise, “Selçuklu Belediyespor Kulübümüz şehrimiz açısından önemli bir kulüptür. 15 branşta 3.500 lisanslı sporcusu ile amatör sporun hizmetindedir. Çoğu profesyonel takımları kıskandıracak bir tesis zenginliğine sahiptir. Başta Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine spora verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte el birliği yaparak Konya’nın spor hayatına renk katacak projeler hazırlayıp, sporu daha geniş kitlelere ulaştırmak için çaba harcayacağız” şeklinde konuştu. Ziyarette Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, sorumlu oldukları branşlarla ilgili bilgi vererek 2010 yılı hedeflerini Başkan Baykan’a aktardılar.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri