Hedef puanla tanışmak

Haftasonu evinde İstanbulspor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ikinci yarısında puanla tanışamayan Yavru Kartal rakibini yenerek ligin ikinci yarısındaki ilk puanını kazanmak istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 22.hafta müsabakasında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e pas çalışması ile sürdü. Teknik direktör Cenk Özcan ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman saha içine kurulan istasyonlarda yapılan toplu ve topsuz çalışmalar ile son buldu.

YÖNETİCİLERDE İZLEDİ

Anadolu Selçukspor'un Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanı yöneticilerde izledi.Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ligde üst üste aldığı mağlubiyetler soncunda küme düşme hattına yaklaşan Anadolu Selçukspor'a Başkan Ahmet Şan moral verdi. Antrenmanı bir süre takıp eden Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Kulüp başkanı Erkan Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik direktör Cenk Özcan ile kısa bir sohbette gerçekleştirdi.

TEKNİK HEYETİ SEVİNDİRDİ

Morallerin bozuk olduğu Anadolu Selçukspor'da Volkan Koçaloğlu ile Berat Çetinkaya'nın cezasının bitmesi teknik heyeti bir nebzede olsa sevindirdi. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Nazilli Belediyespor sahadaki yerini alamayan tecrübeli stoper oyuncusu Volkan Koçaloğlu ile Berat Çetinkaya'nın cezası bitti.  İstanbulspor maçında Cenk Özcan'ın forma şansı vermesi halinde iki stoper oyuncusu sahadaki yerini alacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı nedeniyle cezalı durumda bulunan Ragıp Başdağ, İstanbulspor maçındada yerini alamayacak.

MEHMET GÜNEŞ MİLLİ TAKIM'DA

Anadolu Selçukspor'un devre arasında Fransız kulübü Evian'dan kadrosuna kattığı Mehmet Güneş, U-19 Milli Takım'da yerini aldı. U-19 Milli Takım'ın Yunanistan'a 3-2 mağlup olduğu hazırlık maçında kadrodaki yerini aldı. İki takım 9 Şubat Perşembe günü Atina'da bir maç daha yapacak.

İSTANBUL'DA MORALLER YERİNDE

Haftasonu Anadolu Selçukspor ile karşılaşacak olan İstanbulspor'da moraller yerinde. Sarı-siyahlılar, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürdü. Amed Sportif Faaliyetler'i yenerek moral depolayan İstanbulspor, Anadolu Selçukspor'u yenerek zirve takibini sürdürmek istiyor. İstanbulspor, ligde çıktığı 20 maçta; 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 38 puan topladı. Sarı-siyahlılar, topladığı 38 puanla lig tablosunda 3.sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri