Hedef Pendik

Anadolu Selçukspor’da Cuma günü deplasmanda oynanacak Pendikspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibimizde önemli bir eksik yok. Tek düşünce 9. haftayı da galip tamamlamak

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda 30 Ekim Cuma günü Pendikspor ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarına başladı. Cumartesi günü sahasında oynadığı maçta Anadolu Üsküdar’ı 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdüren ekibimiz Pazar gününü izinli geçirirken, Pendik maçı hazırlıklarına Pazartesi günü start verdi. Karatay Belediyesi Konyaspor Tatlıcak Tesisleri’nde önceki gün öğleden sonra yapılan antrenman öncesi teknik direktör Abdurrahman Baysangur futbolcular ile saha içinde kısa süren bir toplantı yaptı.

KONYASPORLULAR İZLEDİ

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular tam sahada çift kale maç yaparken, tedavisi tamamlanan Onur Nasuhoğulları’da takımla birlikte çift kale maçta yer aldı. Tedavisi devam eden Celal Hanalp ise kendisi için hazırlanan program dahilinde masör Mehmet Kaçıran nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmanı Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin, Torku Konyaspor yardımcı antrenörü Mehmet Yıldırım ile birlikte futbolcular Selim Ay ve Abdülkerim Bardakçı da takip etti.

ERÇETİN: GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ

Lige kötü bir giriş yapmalarına karşın kısa sürede toparlandıklarını belirten Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin, “Genç ve dinamik bir kadromuz olduğunu hep söylüyorduk. Lige üst üste aldığımız iki yenilgiyle başlarken, biz de dahil camiamızda karamsarlık oluşmuştu. Ama kısa sürede toparlanarak beklenen çizgiye ulaştık. Haftalar ilerledikçe de takımın oturacağını ve başarılı sonuçların süreceğini düşünüyorum. Cuma günü Pendik deplasmanında zor bir maçımız var. Rakibimiz sezona iyi başlayamadı ve kötü durumda. Sahaya galibiyet için çıkacağız ve Konya’ya mutlu döneceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri