Hedef ilk 3 puan

Ligin ilk 2 maçından sahadan beraberlikle ayrılan Anadolu Selçukspor, Pazar günü evinde ağırlayacağı Maraş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz de hedef 3 puanla tanışmak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. Hafta karşılaşmasında iç sahada 16  Eylül Pazar günü Kahramanmaraşspor  ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz haftasonu rakibi karşısında galip gelerek 3 puanla tanışmak istiyor.

KALECİLER AYRI ÇALIŞTI

Ligin ilk 2 maçında sahadan beraberlikle ayrılan Anadolu Selçukspor Pazar günü evinde ağırlayacağı Kahramanmaraşspor’u yenerek ligdeki ilk 3 puanını almak istiyor. Teknik direktörü Tayfun Türkmen ve yardımcıları nezaretinde Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukspor dün yaptığı antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra futbolcular saha içine kurulan parkurda pas ve top kontrolüne dayalı teknik bir çalışma gerçekleştirirken, kaleciler  takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü Mehmet Varlıer yönetiminde çalıştı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından yapılan taktik çalışma ile antrenman tamamlandı.

YÖNETİM YALNIZ BIRAKMADI

Anadolu Selçukspor’un gerçekleştirdiği antrenmanda yönetim takımı yalnız bırakmadı. Çalışmayı Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bölükbaşı, Kulüp Menajeri Alim Öztaş ile birlikte takip etti.

TÜRKMEN UYARILARDA BULUNDU

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta çıktığı ilk maçtan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı temsilcimiz haftasonu oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İlk 2 maçta bireysel hatalardan yediği gollerle sahadan beraberlikle ayrılan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Tayfun Türkmen, sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu ve motive etti.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri