Hedef hasreti dindirmek

Yarın evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Atiker Konyaspor maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 5 maçtır galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlılar rakibini yenerek kötü seriye son vermek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda Atiker Konyaspor ile Kardemir Karabükspor yarın karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Cem Satman ile Orkun Aktaş yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Ziraa Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı eleyerek finale yükselen Atiker Konyaspor'da moraller yerinde.  Tarihinde ilk kez finale yükselen yeşil-beyazlılar yarın oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına perşembe günü Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana salonda çalışan Ali Çamdalı, Ali Turan ve Moryke Fofana katılmazken, Serkan Kırıntılı, Halil İbrahim Sönmez, Dimitar Rangelov ve Jagos Vukovic ise takımdan ayrı olarak bir süre düz koşu yaptıktan sonra tesislere geçti.Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman pas ve top kapma çalışması ile devam ederken, topla oyunla sona erdi.Yeşil-beyazlılar bugün gerçekleştireceği antrenmanın ardından karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

KOCAMAN ROTASYONA GİDEBİLİR

Tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de umduğunu bulamayan Atiker Konyaspor kupaya odaklandı. Yarın Kardemir Karabükspor ile prestij mücadelesine çıkacak olan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın rotasyona gitmesi bekleniyor. Atiker Konyaspor'da fazla forma şansı bulamayan Mücahit Can Akçay, Emre Can Atilla, Can Demir Aktav ve Abdülaziz Demircan gibi oyunların ilk 18'de yer alması bekleniyor.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri