Hedef galibiyet

Uzun bir aradan sonra aldığı Aliağa galibiyeti ile moral bulan Üniversitespor, 14. haftada oynayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimizin tek hedefi galibiyetle

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Lig’in 14. haftasında başkent deplasmanında oynayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Zorlu maçın çalışmalarını yarın sabah tamamlayacak olan temsilcimiz öğleden sonra Ankara’ya hareket edecek. Geçtiğimiz hafta sonu uzun bir aranın ardından kendi salon ve seyircisi önünde Aliağa’yı mağlup ederek moral bulan sarı-mavililer, zorlu deplasmandan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Aliağa maçında sakatlık geçirerek oyundan çıkan İlker Türel ile bu maçta forma giyemeyen Alex Dunn’ın Telekom maçının hazırlıklarına katıldığı, bu iki oyuncunun zorlu karşılaşmada oynayabileceği bildirildi. Ayrıca yeni transfer Jamar Butler’in antrenmanlara katılması ile temsilcimiz çalışmalarına eksiksiz devam ediyor.
Aliağa galibiyetiyle derin bir nefes alarak düşme hattından uzaklaşan sarı-mavililer gözünü Play-Off’a dikti. Hafta sonu Telekom karşısına mutlak galibiyet için çıkacak temsilcimiz ligin son haftasında evinde oynayacağı Darüşşafaka maçını kazanması halinde hem ilk yarıyı moralli kapatacak hem de Play-Off için müthiş bir avantaj yakalamış olacak.
Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, Aliağa önünde önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Uzun bir aradan sonra taraftarlarının önünde kendilerine moral veren bir sonuç aldıklarını ifade eden Karadağ; “Kazandığımız bu morali Türk Telekom önünde oynayacağımız zorla maça taşımak istiyoruz. Başkent deplasmanından evimize galibiyetle dönerek Play-Off umutlarımızı devam ettirmek ve ligde üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Yeni transferlerimizle daha güçlü bir ekip olduğumuza inanıyorum. Başkentten istediğimiz sonuçla evimize dönmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu. Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya ise, Ankara deplasmanında oynayacakları zorlu maçtan alacakları galibiyetle iyi bir seri yakalamak istediklerini söyledi.
14. HAFTA HEYECANI BAŞLIYOR
Öte yandan Beko Basketbol Ligi’nde 14. hafta mücadelesi yarın Aliağa Petkim-Galatasaray Cafe Crown maçı ile start alacak. Hafta, 12 Ocak Pazartesi günü oynanacak Mersin Büyükşehir Belediye-Kepez Belediye maçı ile tamamlanacak. Beko Basketbol Ligi’nde haftanın ilk maçında Aliağa Petkim, geçtiğimiz haftayı önemli Fenerbahçe Ülker galibiyeti ile kapatan Galatasaray Cafe Crown’u konuk edecek. 14. haftada Cumartesi günü toplam 5 maç oynanacak. Günün aynı saatte başlayacak 2 maçında; Türk Telekom, Selçuk Üniversitesi’ni konuk ederken, Antalya Büyükşehir’de evinde lider Efes’i konuk edecek. Günün diğer maçlarında Oyak Renault ile Casa TED Ankara Kolejliler, Beşiktaş Cola Turka ile Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Cooper Tires ile de Banvit karşı karşıya gelecek.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray Cafe Crown’a mağlup olan Fenerbahçe Ülker, 11 Ocak Pazar günü, geçtiğimiz hafta Beşiktaş Cola Turka’yı mağlup eden Erdemir’i Abdi İpekçi Spor Salonu’nda konuk edecek. 14. haftanın kapanış maçı ise 12 Ocak Pazartesi günü Mersin Büyükşehir Belediye ile Kepez Belediye arasında oynanacak ve 14. hafta sona erecek.  14. haftada toplam 4 karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. Haftanın açılış maçı olan Aliağa Petkim-Galatasaray Cafe Crown maçı ile Fenerbahçe Ülker-Erdemir ve Mersin Büyükşehir Belediye-Kepez Belediye maçları Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanırken, Antalya Büyükşehir Belediye-Efes maçı ise Sky Türk ekranlarından yayınlanacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri