Hedef 90.yılda şampiyonluk

Zahir Renklibay: Bu sezon bizim 90.yılımız. 90.yılımızda bu takımı Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmak istiyoruz. Ulu çınarı hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz

Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Selçukspor, cumartesi günü oynayacağı play-off mücadelesi olan Akşehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Selçukspor, Akşehirspor'u yenerek Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek istiyor. Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, kulübün 90.yılında Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek istediklerini açıkladı.

ÇOCUKLARA İNANIYORUZ

"Umudumuzu hiçbir zaman yitirmedik" diyerek sözlerine başlayan Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, "Tam inançla Akşehirspor maçına hazırlanıyoruz. Bu takım Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek. Biz buna inanıyoruz. Çocuklara inanıyoruz. Herhangi bir aksilik olmazsa bu maçı kazanacağımızı umut ediyorum" dedi.

OLMAYINCA BAZEN OLMUYOR

Beyşehir deplasmanında kaybettikleri 2 puanın kendilerini şampiyonluktan ettiğini belirten Zahir Renklibay, "Çok şanssız bir şekilde Beyşehir Belediyespor deplasmanında kaybetmiş olduğumuz 2 puan bizi şampiyonluktan etti. Çok gol kaçırdık atamadık. Olmayınca bazen olmuyor. Sahaların durumu bizi çok etkiliyor. Antrenmanlarımızı biz hep suni çimde yapıyoruz. Diğer çim sahaya çıkınca adapte olmakta zorlanıyor. Zaten sahaların bozuk olması oyun mantelitemizi etkiliyor. Pas yapan bir takımız. Pas yüzdemizi düşürürken pas yapmamızı engelliyor. Bunları yapamayınca karşı tarafın şişirme toplarla oyun oynaması bizim oyun planımızı etkiliyor tabiki. Bozuyor. Yakaladığınız pozisyonları da değerlendiremeyince istediğimiz neticeyi elde edemiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

İNŞALLAH ŞANS BİZDEN YANA OLUR

Tam kadro maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Renklibay, "2 sezondur şampiyonluğu çok şanssız bir şekilde kaçırıyoruz. Geçen sezon yine play-out maçında Akşehirspor ile oynamıştık. Maalesef yenilmiştik. İnşallah bu sezon Akşehirspor'u yenerek bütün sezon hayalini kurduğumuz Bölgesel Amatör Lig'e çıkma hedefini gerçekleştirmiş oluruz. Geçen sene oynadığımız maça hazırlanamamıştık. Bu sene oynayacağımız karşılaşmaya ful kadro hazırız. Herhangi bir sakatlığımız yok. İnşallah bu defa maç şansı bizden olur. Vurduğumuz şutlar çerçeveyi bulur ve gol olur. Bu sezon bizim 90.yılımız. 90.yılımızda bu takımı Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmak istiyoruz. Ulu çınarı hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz" sözlerini kullandı.

DİNAMİKLERLE GÖRÜŞECEĞİM

Bölgesel Amatör Lig'e yükseldikleri takdirde hedeflerini açıklayan Renklibay, "Bölgesel Amatör Lig'e yükseldiğimiz takdirde şehrin dinamiklerini harekete geçirmek istiyoruz.Konya'nın ileri gelenleriyle önemli görüşmeler yapacağız. Bölgesel Amatör Lig yükü çok ağır olan ve geliri olmayan bir lig. Konya'da ikamet eden Konyalı sporcularımızla ile kendi oyuncularımızla iyi bir takım oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Zahir Renklibay, Konya Süper Amatör Lig şampiyonu Ereğlispor'u kutlayarak sözlerini tamamladı.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri