Hedef 5'te 5 yapmak

Ligin ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Bucaspor ile oynayacak olan Konyaspor'da son hazırlıklar yapılıyor.

Ligin ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Bucaspor ile oynayacak olan Konyaspor’da son hazırlıklar yapılıyor. Teknik direktör Hüsnü Özkara, ilk maçların her zaman zor olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor, Bucaspor maçına kilitlendi. Hedef, Bucaspor ile birlikte ilk 5 maçı kazanarak 5’te 5 yapmak. Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam yaptığı günün ikinci antrenmanı teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapıldı. Antrenmanda tedavi olan Ali Dere ve U20 Milli Takımı ile İspanya’da bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Daha sonra savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma yapan oyuncular çalışmayı çift kale maçla tamamladı.

Dün akşam da teknik-taktik çalışan Kartallar, bugün de taktik ağırlıklı bir antrenman daha yaparak hazırlıkları tamamlayacaklar. Torku Konyaspor’da Buca maçı kampı yarın başlayacak. Takımda, U20 Milli takımda yer alan Abdülkerim ve İsmail dışında eksik yok. Moral iyi. Tüm camia galibiyette birleşti. Hedef, ligde ilk 5 maçı kazanarak 5’te 5 yapmak. Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Karabükspor’dan Şenol’u bir yıllığına renklerine bağlayan Konyaspor yönetiminin, ismi açıklanmayan bir futbolcuyla daha görüşmeler yaptığı öğrenildi. Bu arada, Robak’a ise, Süper ligden bir takımın talip olduğu ileri sürüldü. Robak ayrılması halinde Konyaspor’da yabancı oyuncu sayısı 3’e inecek. Böylece, Neca, Angelov ve Ali Zeytuni Pazar günü Buca maçında ilk 11’de forma giyebilecek.

ÖZKARA: İLK MAÇLAR ZOR OLUR

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, bütün takımlar için sezonun ilk maçlarının zor geçtiğini, dolayısıyla Bucaspor ile oynanacak olan maçın da hem kendileri hem de rakip takım açısından zor geçeceğini bildirerek, “Bucaspor genç ve çok koşan bir takım. Geçen seneki kadrolarından önemli oyuncuların gitmesine rağmen, iyi oyuncularla da takviye ettiler takımı. Bunlardan birisi de Mehmet Battal. Şu bir gerçek ki, biz takım olarak iyiyiz. İyi çalıştık. Bu çalışmaları sahaya yansıtırsak kazanmak adına zorlanmayız. Ama şunu hep söylüyorum,  ilk maçlar her zaman zor. Karşımızda çok koşan bir takım var. Bu gibi maçlarda seyirci desteği önemli, dolayısıyla seyircilerimizi tribünlere gelerek bize destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

MAÇIN HAKEMİ VOLKAN BAYARSLAN

Türkiye Futbol Federasyonu PTT 1.Lig’de 2012-2013 sezonunun 1.haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; Torku Konyaspor’un 26 Ağustos Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda Bucaspor ile oynayacağı ve saat 20.00’de başlayacak mücadelede Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Erkan Akbulut  yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdem İren. PTT 1.Lig’de 1.hafta maçlarının programı ve görev yapacak hakemler şöyle:

Cumartesi: Saat 16.00 Boluspor-Adana Demirspor: Süleyman Abay. Saat 20.00 Samsunspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Deniz Ateş Bitnel.  Saat 20.00 Adanaspor A.Ş.-Şanlıurfaspor: Deniz Çoban. 26 AĞUSTOS 2012 PAZAR: Saat 16:00 Kartalspor-Göztepe A.Ş.:  Özgüç Türkalp. Saat 20.00 Denizlispor-1461 Trabzon: Ferdi Uludağ. Saat 20.00 Ç.Rizespor A.Ş.-Gaziantep B.Ş.Bld. Spor: Aytekin Durmaz. Saat 20.00 Kayseri Erciyesspor-MKE Ankaragücü: Mustafa Aydın. Saat 20.00 Torku Konyaspor-Bucaspor: Volkan Bayarslan. 27 Ağustos 2012 Pazartesi: Saat 20.00 Karşıyaka-Manisaspor: Mustafa Kamil Ağabeytoğlu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri