Hedef 2’de 2

Sezona evinde Erzurumspor’u 3-2 yenerek başlayan Atiker Konyaspor Antalyaspor deplasmanında da kazanmanın hesabını yapıyor.

Sezona evinde Erzurumspor’u 3-2 yenerek başlayan Atiker Konyaspor Antalyaspor deplasmanında da kazanmanın hesabını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezonlardaki kötü deplasman karnesini bu sene yaşamamak adına ilk deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin  2. hafta maçında Antalya deplasmanında çıkacak. Atiker Konyaspor dün sabah yaptığı taktik çalışmayla Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

8 Ağustos 2018 Cumartesi günü Antalyaspor ile deplasmanda sezonun 2.hafta maçında karşılaşacak Atiker Konyaspor, taktik çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde basına ve taraftara kapalı yapılan antrenman koşu ve toplu-topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başlarken 5’e 2 ile devam etti. Antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

DEPLASMANDA DA İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Sezona evinde Erzurumspor’u 3-2 yenerek başlayan Atiker Konyaspor Antalyaspor deplasmanında da kazanmanın hesabını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezonlardaki kötü deplasman karnesini bu sene yaşamamak adına ilk deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Atiker Konyaspor'la ilgili geçen sezon öne çıkan  verileri incelendiğinde, olumsuz bir istatistik dikkatleri çekiyor. Konyaspor geçtiğimiz sezon Süper Lig'de deplasmanda sadece lige veda eden Gençlerbiriği (8) ve Karabükspor'dan (2) daha fazla puan toplayabilmişti (9).

Çalımbay, bu sezon deplasmanlarda rakiplerine kolay boyun eğmeyen bir takım oluşturmak zorunda.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri