Hedef 12de 12 yapmak

Selçuk Üniversitesinde Darüşşafaka maçının hazırlıkları başladı.
Selçuk Üniversitesi’nde Darüşşafaka maçının hazırlıkları başladı. Önümüzdeki Cuma gününe kadar çift idman yapacak olan temsilcimiz bu engeli de kayıpsız geçerek 12’de 12 yapmak istiyor

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden ve averajla lider Genç Telekom’un arkasında yer alan Torku Selçuk Üniversitesi’nde, Darüşşafaka mesaisi başladı. Pazar gününü dinlenerek geçiren sarı-mavili temsilcimiz, dün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına start verdi. Cuma gününe kadar günde çift idman yapacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, orta sıralardaki rakibini evine eli boş göndererek 12’de 12 yapmak istiyor.
Cuma günü yapacağı ter idmanının ardından hazırlıklarını tamamlayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Her maçın zorlu geçtiğini ifade eden Yardımcı Antrenör Semih Uslu, “Ligde kolay veya zor maç yok. Her karşılaşma önemli. Darüşşafaka play-off için mücadele ediyor. Konya’ya kazanmak için gelecek. Bizim ise son haftalarda müthiş bir çıkışımız var. Gevşemeden yolumuza devam etmek zorundayız. Darüşşafaka’yı da mağlup ederek zirve takibimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
TB2L’de 20. hafta mücadelesi Pazar günü oynanan tek maçla tamamlanırken, Genç Telekom ile Selçuk Üniversitesi zirvede yer aldılar. Genç Telekom’un puan kaybettiği haftada galip gelmeyi başaran Selçuk Üniversitesi ligin zirvesine ortak oldu. 20. hafta oynanan maçlarda lider Genç Telekom, Best Balıkesir ile oynadığı maçı 59-75 kaybederken Garanti Koza İstanbulspor’u 74-68 mağlup eden Selçuk Üniversitesi, 20. maçında 16. galibiyetini alarak Genç Telekom’la galibiyet sayısını eşitledi ve averajla ikinci sırada yer aldı. Gamateks Pamukkale Üniversitesi ile Darüşşafaka arasındaki maçın normal süresi 70-70 berabere tamamlanırken uzatma periyodunda kazanan taraf 80-77 ile Denizli temsilcisi oldu. Günün diğer bir çekişmeli maçı ise Vestelspor ile Gelişim Koleji arasında oynandı. Son 3 saniyesine 76-76 eşitlikle girilen maçtan Hadi Özdemir’in basketiyle Vestelspor 78-76 galip ayrıldı. Pazar günü oynanan tek maçta ise Tire Belediye, evinde ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediye’ye 66-76’lık skorla mağlup oldu.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri