Hedef 10da 10 yapmak

Selçuk Üniversitesi, ligin 19. haftasında bugün Tire Belediyespor ile karşılaşacak. Kampus 19 Mayıs Salonundaki zorlu randevu saat 16.00da başlayacak.
Temsilcimizin tek hedefi 10’da 10 yapmak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle ligde 3. sıraya kadar yükselen Torku Selçuk Üniversitespor, 19. hafta maçında bugün sahasında kendisi gibi son haftaların flaş takımı olan Tire Belediyespor ile karşılaşacak. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak zorlu müsabaka saat 16.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Tahsin Kuzu, Sertan Kırklar, Ayşe Nur Yazıcıoğlu hakem 3’lüsü yönetecek.
Halil Üner’in ayrılmasından sonra yardımcı antrenör Semih Uslu nezaretinde lig maçlarına çıkan ekibimizde bugün maçta da takımı Semih Uslu sahaya sürecek. Torku Selçuk Üniversitespor’da önceki yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında 42 isimli son yılların en güçlü yönetimi oluşurken, yeni yönetim ilk toplantısını ise dün akşam Selçuk Otel’de yaptı. Yönetim toplantısında teknik adam arayışlarının aceleye getirilmemesi görüşü hakim olurken, listedeki isimlerle görüşmelerin sürmesi kararı verildi.
Böylece yeni teknik adam gelinceye kadar takımı başarılı çalıştırıcı Semih Uslu maçlara hazırlamaya devam edecek. Torku Selçuk Üniversitepor’un listesinde Gökhan Taştimur, Ahmet Kandemir ve Aziz Bekir gibi deneyimli isimler yer alıyor. Öte yandan bugün oynanacak kritik Tire Belediyespor maçını, Üniversitespor’un yeni yönetimiyle birlikte Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel de takip edecek ve takıma destek verecek. İki takım içinde büyük önem taşıyan maç için tribünlerin dolması bekleniyor.
Öte yandan dün Final Gençlik-Uşak Üniversitesi Belediyespor maçıyla 19. hafta perdesi açılan ligde bugün 8 karşılaşma oynanacak. Lider Genç Telekom evinde Akhisar Belediyesi’ni konuk ederken zirve takibini sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de Pertevniyal ile karşılaşacak.19. hafta yarın Garanti Koza İstanbulspor-Darüşşafaka karşılaşmasıyla sona erecek. Program şöyle: Bugün 13.30 Genç Telekom–Akhisar Belediye (Ankara Spor Salonu), 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi–Gelişim Koleji (Bayrampaşa Spor Salonu), 15.00 Vestel–Optimum TED Ankara Kolejliler (Atatürk Spor Salonu), 16.00 Selçuk Üniversitesi–Tire Belediye (19 Mayıs Spor Salonu), 16.00 Başkent Gençlik–Gamateks PAU (Ankara Spor Salonu), 16.30 Orman–Best Balıkesir (M.Sait Zarifoğlu), 18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi–Pertevniyal (Karataş Şahinbey Spor Salonu), 18.00 Tenis Eskrim Dağcılık–Maliye Milli Piyango (Abdi İpekçi Spor Salonu) Yarın 17.00 Garanti Koza İstanbulspor–Darüşşafaka (Zeyyad Baykara Spor Salonu).
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri