Hdp Dışındaki Partiler Birbirleriyle İkinci Gün Bayramlaşacak

Kurban bayramı nedeniyle siyasi partilerin kendi aralarında ve teşkilatları ile bayramlaşma etkinlikleri ikinci gün gerçekleştirilecek. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile MYK ve PM üyeleri, il yöneticilerinden...

Kurban bayramı nedeniyle siyasi partilerin kendi aralarında ve teşkilatları ile bayramlaşma etkinlikleri ikinci gün gerçekleştirilecek.

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile MYK ve PM üyeleri, il yöneticilerinden oluşan heyet ise bayramın bir ve ikinci gününü Şanlıurfa Suruç ilçesinde olacak.

AK Parti genel merkezini bayramlaşmak için saat 09.30 ile 11.50 arasında sırasıyla, CHP, MHP, SAADET, BBP, DSP, DP ve HÜDAPAR heyetleri ziyaret edecek. AK Parti genel merkezinde parti teşkilatı ile bayramlaşma ise saat 14.00’de başlayacak. CHP genel merkezini bayramlaşmak için saat 09.30 ile 12.25 arasında sırasıyla; AK Parti, DSP, İP, BBP, DP, MHP, SAADET ziyaret edecek. Genel merkez lobisinde vatandaş ve partililerle bayramlaşma ise saat 13.30’da başlayacak. MHP genel merkezinde diğer partilerle bayramlaşma töreni sabah başlayıp öğleye kadar sürecek. Genel Başkan Devlet Bahçeli ise saat 14.00’de genel merkezde vatandaşlar ve partililerle yapılacak bayramlaşma etkinliğine katılacak.

LİDERLER BAYRAM GÜNÜ NEREDE?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu olağandışı bir durum gelişmediği takdirde Kurban Bayramı’nın ilk gününü İstanbul’da karşılayacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de ilk gün Başkant Ankara’da bulunacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de ilk bayramı Ankara’da kutlayacak.

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ise Şanlıurfa Suruç’ta olacak. DSP Genel Başkanı Masum Türker ilk günü İstanbul’da geçirecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri